Toplu Yemeklere Yeni Bir Soluk Getirdik

Avrasya catering şirketi olarak toplu törenleriniz ve yemekli iş toplantılarınız vesaire için yemek hizmeti veriyoruz. kurumsal yemeklerinizde bir numara !

Yayınlama: 06.01.2019
9.670
A+
A-

Taşıma Yemek
Hizmet verdiğimiz bütün şehirler de 20 km nin üstünde yemek taşınmasına izin vermediğimizi biliyormuydunuz?  Bölge mutfaklarımıza verececeğimiz iş emirleri ile sizlerin mutfağında leziz kokular yayılacaktır. istanbul yemek firmaları ile çalıştığınız sürece standartlarımızın sizlerin menfatleri doğrultusunda olduğunu göreceksiniz Taşıma yemek usulü ile her gece kendi fabrikalarımız ürettiğimiz yemeklerimiz hizmetli personelimiz tarafından sizlerin mutfağına kadar thermoline taşıma sistemi ile sağlıklı,leziz ve zamanında ulaşıyor. Yemek Firması seçerken dikkat etmenizi öneririz.Avrasya, Opsiyonlu hizmet veren bir istanbul yemek firmasıdır.

Yerinde Üretim
Profesyoneller mutfağınızda sizin için oluşturduğumuz hizmetli ekibimiz iş yerinizdeki mutfağınızda Türk mutfağının leziz yemeklerini butik üretim anlayışı ile yemek saatlerinizde sizlere sunacaktır. bu zaman zarfında proje yöneticilerimiz mevcut hizmeti daha iyiye taşıyabilmek için seferber olacaklardır. Yurdun dört bir yanında mutfağı olan bir Yemek Firması için Sizin mutfağınızda üretim yapıyor olmak oldukça keyifli ve kolay olacaktır. Diğer Yemek Şirketlerini bilemeyiz ama biz size bu deneyimi yaşatmaya oldukça kararlıyız.Avrasya, Düğün Organizasyonlarında Harikalar Yaratan Catering Firmasıdır

Ziyafet ve İkram
Düğün, Nişan, İş Toplantıları, Özel Yemekler, Davetler, Yat Gezileri, Piknikler, Açık hava organizasyonları, Dilerseniz sizlerin belirlediği yerlerde, dilerseniz anlaşmalı salonlarımız da sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.






Yenilik : Konu yemek ise hizmetinizdeyiz. Avrasya, toplu beslenmede kendi alanında yeniliklerin öncüsü olan bu sektörde dünyadaki tüm gelişmelerden haberdar olup sizlere en iyisini sunar. Avrasya, gerektiğinde mönü düzenlemelerinde çalışanlarınızın fikirleriyle yola çıkacak ve sizleri memnun edebilmek için yeniliklere izin verecektir. Avrasya, hizmet ederken yeniliklere açıktır. Çünkü en iyi, en güzel, en lezzetli yemekleri en sağlıklı üretmeyi hedef seçmiştir.
Avrasya, davet ikramlarında lider Catering firmasıdır.

Toplu Yemek Üretimi
Avrasya Kurumsal, üye ağı toplu yemek üretiminde teknolojinin sağladığı tüm imkânları kullanıp müşterilerine kaliteli ve sağlıklı yemek olanakları sunması ile toplu yemek alanında orta ölçekli ve büyük ölçekli şirketlere özel menü ve yemek seçenekleri sunarak üretimden servise kadar son tüketiciye hizmet vermektedir. Eğer bir network sisteminiz var ise bu doğrultuda bütün lokasyonlarınıza tek bir Yemek şirketinden hizmet almak isterseniz Kaliteli Catering Şirketi avrasya kurumsal üye ağı ile sizin bu talebinize anında cevap verebilecek kapasiteye sahiptir. Diğer detaylar için lütfen çağrı merkezimiz ile iletişim kurunuz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş