Vefat eden engellinin akülü aracı başka engelliye umut oldu

Bursa Gemlik ilçesinde yaşayan aslen İnegöl Şipali mahallesinden olan ve kısa süre önce vefat eden engelli Süleyman Yaşa’nın akülü tekerlek sandalyesi başka bir engelliye umut ışığı oldu.

Yayınlama: 21.10.2014
2.068
A+
A-

26 yaşındayken yakalandığı bir hastalık sonucu engelli olan 38 yaşındaki oğulları Süleyman Yaşa hayatını kaybedince ailesi kullandığı akülü tekerlek sandalyesini Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) aracılığı ile Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Çukurca Beldesinde yaşayan 24 yaşındaki Engelli Ayşe Gültekin’e hediye etti.

 

Süleyman Yaşa’nın ailesinin hediye ettiği akülü tekerlekli sandalyeyi ZİHENDER Başkanı Yusuf Tetik tarafından Domaniç ilçesi Çukurca Beldesine götürülerek orada yaşayan Engelli Ayşe Gültekin’e verildi.






 

Engelli Ayşe Gültekin’in Babası Nurhan Gültekin, “Doğuştan engelli kızımın ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyeyi ZİHENDER aracılığı ile kızıma hediye eden yine engelli olan ancak vefat eden Süleyman Yaşa’nın ailesine Teşekkür ediyorum.  Vefat eden engelli kardeşimizin ailesi tarafından kızıma verilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde, aracı olmadığı için evinden çıkamayan kızımın engelini kaldırmak suretiyle kızımı hayata bağladılar. Allah onlardan razı olsun ve merhum Süleyman Yaşa’yada Allahtan rahmet, Ailesine de sabır niyaz ediyorum” dedi.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş