Yeni acil’de ilk hasta

7 Kasım tarihinde resmi açılışı gerçekleşecek olan İnegöl Yeni Devlet Hastanesi, 02 Kasım saat 00.00’da hasta kabulüne başladı. Yeni devlet hastanesinin ilk hastası ise 82 yaşındaki Fazıl Demir oldu.

Yayınlama: 03.11.2014
1.982
A+
A-

Saat 23.45 sularında rahatsızlığı sonucu özel araç ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Fazıl Demir, acil servisteki personelinin uyarıları sonucu, yeni faaliyete giren İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne yönlendirildi. Saat 00.01’de acil servise giriş yapan Fazıl Demir hiç bir şeyden habersizken basın mensuplarının kendisini uyarmaları sonucu Yeni Devlet Hastanesi Acil Servisi’nin ilk hastası olduğunu öğrendi.

 

ÖZEL ARAÇLA GELDİ AMBULANSA SEVK EDİLDİ






Eski acil servisteki cihazların sökülmesi sonucu acil servise gelen hastalar yeni acil servise sevk edilirken durumu ciddi olanlar ise eski acil servis önünde bekleyen 112 Acil Servis Ambulansı ile yeni hastanenin acil servisine sevk edildiler. Saat 00.10 sıralarında özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi eski acil servisine getirilen ve ismi öğrenilemeyen 1 yaşındaki bebek, eski acil serviste cihazların sökülmesi ve burada müdahale yapılamaması nedeniyle acil servis önünde bekleyen 112 acil servis ambulansı ile Yeni İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş