30 BİN 500 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Geçtiğimiz gün ilçemizde ayakkabı yüklü kamyonu takibe alan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, kamyon içerisinde 30 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili 3 kişi adliyeye çıkarıldı.

Yayınlama: 23.11.2016
872
A+
A-

Gaziantep’ten gelen 27 LN 282 plakalı ayakkabı yüklü kamyon ile kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, söz konusu kamyonu Bozüyük’ten İnegöl sınırlarına girişinden itibaren takibe aldılar.

 

Göz hapsindeki şoför M. Doğan idaresindeki kamyon, Özdilek AVM yanında durduruldu. Ayakkabı yüklü olan kamyonda yapılan aramalarda kutuların arasında zulalanmış 30 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.






 

Piyasa değeri 300 bin TL olduğu bildirilen kaçak sigaralara el koyulurken, sürücü M. Doğan ile kamyonda bulunan K. Doğan, Suriye uyruklu Halil Sait ve H. İbrahim gözaltına alındı.

 

Suriyeli uyruklu H. İbrahim, Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğer üç kişi ise adliyeye sevk edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş