AK Parti’de Demirel dönemi başladı

Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi Kültürpark içerisindeki Belediye Kapalı Spor Salonun’da yapıldı. Genel merkez tarafından aday gösterilen Âdem Demirel tek liste ile gidilen kongrede Ak Parti İnegöl İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Yayınlama: 15.12.2014
894
A+
A-

Kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa İlçelerinin Belediye Başkanları, AK Parti Bursa İlçe Başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından oluşturulan divan heyeti başkanlığına AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Halide Serpil Şahin seçildi.






 

YENİ GÖREVLER İLE SAHALARA DÖNECEĞİM

Gelir Gider tablolarının okunmasının ardından kongrede ilk konuşmayı İlçe Başkanı Bülent Temelli yaptı. İnegöl’ün kalbi bu salonda atıyor diyerek sözlerine başlayan Temelli, “Bu salondan İnegöl’ umut dağıtıyoruz. Ülkemizin gelişimiyle doğru orantılı olarak her alanda İnegöl’e birçok yatırım gelmesinde aracılık ettik. İnegöl insanı AK Parti’ye desteğini verdi, AK Parti’de hizmet etti. Destek arttıkça hizmette arttı. Seçimlerdeki artan oy oranı bizim değil İnegöl’ün başarısıdır. Türk demokrasisinin gelişmesine İnegöl insanı önemli katkı verdi. Bireysel değil toplumun tüm kesimleri için çalıştık. Bu nihai görevimin bugün sonuna geldim. Benimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir veda konuşması değil. Bundan sonrada hep birlikte olacağız. Partimizin bize vereceği görevler doğrultusunda çalışacağız. Bir mola verip enerji toplayarak tekrar sahalara çıkacağım. Bu kongrenin ardından ilçe başkanı seçilecek Âdem Demirel’e görevimi teslim ediyorum. Gururla taşıdığım bu görevi kendisinin de en iyi şekilde taşıyacağından şüphem yok” ifadelerini kullandı.

 

AK PARTİ GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise AK Parti’nin 2001 yılında Türkiye ve İnegöl’e güneş gibi doğduğunu söyleyerek, “Bu süre içerisinde başarıdan başarıya koştuk. Bülent Temelli 2004 yılındaki belediye seçimlerinde aday adayı olarak benim rakibim oldu. Kendisi ilçe başkanlığı döneminde çok başarılı işler yaptı. Ben görevi devralacak Âdem Demirel ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İNEGÖL TÜRKİYE EKONOMİSİNE DEĞER KATIYOR

Kongrede konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “İnegöl üreten özelliği ile Türkiye ekonomisine değer katıyor. Bunu devam ettirecek ve arttıracak yine AK Parti kadrolarıdır. Eski ilçe başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Âdem Demirel’e de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEK

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde yüz destek veren Gazelli Mahallesi’nden söz ederek, “Birlik ve beraberlik devam ettikçe başarılarımızda devam edecek. Bugün yeni bir kadro bayrağı devralacak. Ben şimdiden yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’DE SULANMADIK TOPRAK BIRAKMAYACAĞIZ

Son olarak konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Tabiat harikası bu şehirde olmaktan dolayı gurur duyuyorum. İnegöl ilgili projelerin startını verdik ve tüm hızıyla devam ediyor. Hocaköy Barajı’nın yapımı devam ediyor ve kısa sürede tamamlayacağız. Babasultan sulama barajının tamamlanması için talimat verdik ve önümüzdeki yıl bitecek. 6 sulama göletini daha İnegöl’e kazandıracağız. İnegöl’de sulanmadık toprak bırakmayacağız. Oylat’ı dünya termal turizminin merkezi olarak planlıyoruz. Biz İnegöl’e her türlü yatırım ve hizmeti yapacağız. Yapılacak kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

YENİ BAŞKAN ÂDEM DEMİREL

Konuşmaların sonunda tek liste ile gidilen seçimde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Âdem Demirel getirildi. Kongrenin sonunda söz alan Demirel, Bülent Temelli’den aldığı bayrağı daha ileriye taşımak içim tüm gücüyle çalışacağını belirtti.

 

İŞTE AK PARTİ İNEGÖL İLÇE TEŞKİLATININ YENİ YÖNETİMİ

Ahmet Dinçer, Ahmet Erden, Ahmet Sait Güleç, Akif Yaşin, Arif Can, Aslan Taşhan, Ayhan Güleç, Ayhan Işık, Bedri Boyrat, Bilal Ademoğlu, Bünyamin Tosun, Erol Akkaya, Ersen Nari, Mahmut Demirtaş, Muhammet Ergün, Murat Gümülcüneli, Nezir Kuyumcu, Orhan Okur, Reis Yurdakul, Savaş Ateş, Selahattin Dumanlar, Servet Koçan, Sezai İleri, Sibel Zeybek, Şenel Arslan, Şeyma Topalak, Tülay Amuk ve Yusuf Emre Şimşek. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş