Ak Partide Yeni Başkan Muhammet Ayaz

AK Parti Bursa Yenişehir İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede yeni başkan Muhammet Ayaz seçildi.

Yayınlama: 30.12.2017
1.459
A+
A-

Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresine AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Başkan yardımcısı Zekai Dünda, il ve ilçe yöneticileri sivil toplum ve oda başkanları ile vatandaşlar katıldı. AK Parti ilçe lokalinde düzenlenen kongrede mevcut başkan Görkem Uz görevi Muhammet Ayaz’a devretti. Tek liste halinde gidilen seçimde Ayaz, AK Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Görevi Muhammet Ayaz’a devreden Görkem Uz, “2014 yılında görevi devraldıktan sonra hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Her zaman partimin emrinde çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Görevi bugün devreden gençlik kolları başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yıllarca beraber çok çalıştık. İnanarak çıkmış olduğumuz bu yolda hep beraber daha çok çalışacağız” dedi.






AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “AK Partimiz 16 yıldır iktidarda. Biz iktidara geldiğimizde seçilme yaşı 30’du. Liderimiz ve ekibi bunu 25 yaşına çekti. Daha sonra seçme ve seçilme yaşını 18’e indirdi. Bu bizim partimizin gençlere verdiği değer ve önemin en güzel ispatıdır” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş