Aktaş ve Altepe’den zafer turu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Ataş, birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşları selamladı. Ziyaret ve selamlamanın ardından açıklamalarda bulunan Recep Altepe, “Tüm İnegöllü hemşerilerimize seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onlar büyükşehirden beklentilerini en güzel şekilde gösterdiler. Bizler de seçimden önce de seçim sürecinde de İnegöl’de olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sorunlarını sıkıntılarını tespite çalıştık” dedi.

Yayınlama: 02.04.2014
835
A+
A-

Recep Altepe ve Alinur Aktaş, yerel seçimlerin ardından beraber çarşı esnafını ziyaret etti ve vatandaşları selamladı. İnegöl’den Büyükşehir’e oy potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden Altepe, İnegöl halkına teşekkür etti.

 

15 İLÇEDE DE BİRİNCİ OLDUK






Bursa’ya bağlı 15 ilçede 1’nci olduklarını ifade eden Altepe, “Bugün güzel ilçemiz İnegöl’deyiz. 30 Mart’ta güzel bir seçim yaşamış olduk. Bu seçim döneminde de herkes projelerini anlatacak, yapacaklarını anlatacak. Biz de icraatlarımızla, eserlerimizle ortaya çıkacağız demiştik. Tüm değerlendirmelerin en güzelini halk yapacak dedik. Halk en güzel cevabı da Pazar günü verdi. Türkiye’de istikrardan yana olan halkımızın değerlendirmesi ile AK Parti birinci oldu. Hem Büyükşehir’de hem de ilçemizde en güzel sonucu aldık. 15 ilçede de birinci olduk. Tüm İnegöllü hemşerilerimize seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onlar büyükşehirden beklentilerini en güzel şekilde gösterdiler. Bizler de seçimden önce de seçim sürecinde de İnegöl’de olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sorunlarını sıkıntılarını tespite çalıştık” dedi.

 

İNEGÖL’E YAPACAĞIMIZ İŞLERİ ŞEVKLE HEYECANLA YAPACAĞIZ

İnegöl’e birçok hizmeti kazandıracaklarını ifade eden Recep Altepe şu ifadeleri kullandı: Artık bundan sonra da İnegöl en önemli ilçelerimizden biri… Hem Alinur Başkanımızdan hem de bizden çift yönü hizmet alacak. Önemli yatırımları, makro düzeyde projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Sanayi ve üretimin yanında kırsal kalkınma, turizmde kalkınma adına her türlü projeyi birlikte yapacağız. İnegöl’ün de hedefleri büyük. Yapacak çok işimiz var. Başta altyapı ve çevre olmak üzere tüm sektörlerde gelişime ve kalkınma da güzel bir dönem başlıyor. İnegöllüler bizim arkamızda olduğunu gösterdi. Bizler de mutluyuz. İnegöl’e yapacağımız işleri şevkle heyecanla yapacağız. Biz de bu destekten dolayı sıcağı sıcağına halkımıza teşekkürlerimizi bildirelim istedik. Bize oy veren, vermeyen tüm İnegöllülerin, Bursalıların Belediye Başkanıyız. Ayrım yapmadan herkese en güzel hizmeti vereceğiz. Her şey İnegöl için.

 

BİZ HİZMET PARTİSİYİZ

AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Alinur Aktaş: “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız, ekibi ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulundular. Öncelikle kendilerine hoş geldiniz diyorum. Hepinizin bildiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinde hem Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde hem de 17 ilçenin 15 tanesinde AK Parti’li belediyeler kazandı. Bu uğurda gayret sarf eden arkadaşlarımızı, teşkilatlarımızı, kazanan belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi kutluyorum. Biz hizmet partisiyiz. İnşallah vaat ettiklerimizin hepsini bir bir yerine getirmek için Büyükşehrimizle de beraber çalışacağız. İlçemiz büyük, tek tek bu teşekkürleri yerine getirmemiz mümkün değil. Başkanımız başka ilçelerde de teşekkür ziyaretleri yapıyor. Ana arterimizde esnafımıza teşekkür ettik. Sağ olsun esnafımızın da ilgisi çok güzel oldu” dedi.

 

İNEGÖL OLARAK BİZ ÖNEMLİ BİR İLÇEYİZ

Konuşmalarına devam eden Aktaş, “İnegöl olarak biz önemli bir ilçeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da bunu çok iyi biliyor. Seçim döneminde de mahalle ve belde ziyaretleri de yaptı. İnegöl’e 3 kez geldi. Kendisine müteşekkiriz. Zaten yapacağımız çalışmalar da hızla devam ediyor. Hem İnegölspor Tesisleri hem de Beylik Hanının restorasyonu ile ilgili projelendirmeleri bitti. İhale aşamasında” dedi.

 

BİZİ MAHCUP ETMEDİLER

İnegöl’deki seçmenin kendilerini mahcup etmediğini ifade eden Başkan Aktaş, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: İnegöl’deki tüm seçmenlerimize de teşekkür ediyorum. Bizi mahcup etmediler. Büyükşehir’e en büyük desteği İnegöl verdi.  En yüksek oranda desteği İnegöl’den aldı Başkanımız. O noktada da teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçe olarak oy oranı olarak 17 ilçe belediyesi arasında en yüksek oranı da biz aldık. Bize güvenen ve her seçimde aratarak destek veren ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş