“Bu seçimi yerel değil genel seçim olarak düşünmeliyiz”

Seçim çalışmalarının son düzlüğe gelmesiyle İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gece Gülbahçe Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde açıklamalarda bulunan Aktaş, “Önemli bir seçimin arifesineyiz. Bunu bir yerel seçim olarak değil adeta genel seçim hüviyetinde düşünmek lazım” dedi.

Yayınlama: 26.03.2014
892
A+
A-

Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Gülbahçe Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

YEREL SEÇİM OLARAK DEĞİL ADETA GENEL SEÇİM HÜVİYETİNDE DÜŞÜNMEK LAZIM








Seçimlere yerel değil genel olarak bakılması gerektiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Temennimiz bu seçim İnegöl’ümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Cenab-ı Hak Kazasız belasız sıkıntısız bir şekilde bu seçimlerin tamamlanmasını nasip etsin. Önemli bir seçimin arifesineyiz. Bunu bir yerel seçim olarak değil adeta genel seçim hüviyetinde düşünmek lazım. Her ne kadar Muhalefet Başbakanımıza mal etseler de aslında havayı geren muhalefet. Çünkü Türkiye de hikâyeler, senaryolar bitmiyor, birileri belki Ak Parti’nin oyu yüzde 35’lere gerilirse yani yüzde 45’lerden düşük oy çıkarsa… Bir güven bunalımı olur mu? Diye bir takım hesaplar yaparak ülkeyi yine eski koalisyonlu ve karmaşık siyasi havaya bürünürde bizde acaba nemalanırız hesabını yapıyorlar. Geçtiğimiz sene başında Taksim’de ki Gezi olaylarında ortalığı yaktılar, yıktılar sonunda ne dediler? Kanal İstanbul projesi durdurulsun! Üçüncü köprüden vazgeçilsin! Avrupa’nın en büyük üçüncü havaalanı yapılmasın! Bunların Taksim’le ne alakası var? Bir baktık ki bu projelere kim karşı çıkıyor? Almanya, İngiltere ABD gibi ülkeler bu önemli projelere karşılar. Anlaşıldı ki içeridekilerle dışarıdakilerle amacı Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomik yönden kalkınması önlemek. Bunlar iftira değil bunlar yaklaşık 1,5 yıldır ülkemizde yaşadığımız gerçekler. Kıymetli kardeşlerim bu olaylarda konu anlaşıldı ki tüm bu olayları yapanların ağaçla yeşillikle alakası yok! Bunlar hasta Türkiye istiyor! Ne gülsün ne ölsün… Böyle bir Türkiye istiyor bunlar. Gezi parkı olayları tamamen Türkiye’nin önünü kesmekle alakalı bir konudur. Hamdolsun bu konuyu ülkemiz lehine atlattık.

 

SON TEKNOLOJİ İLE HERŞEY MÜMKÜN

Sonra ne çıktı karşımıza? 17 Aralık yolsuzluk operasyonu. Hemen arkasından ses kayıtları, şantajlar, montajlar, kimsenin arkasından kimseye iftara atmak için hayatımda kimsenin arkasından konuşmak içinde söylemiyorum. Lakin bir durumun tespitini yapalım. Girin internete Devlet Bahçelinin Apo ile ilgili sözleri diye yazın bakın karşınıza ne çıkıyor? ‘Apo’ya selam olsun’ diyor, ‘Biz Apo’yu seviyoruz’ diyor ‘Türk milleti haindir diyor’! Allah aşkına Devlet Bahçeli böyle bir söz eder mi? Asla söylemez. Hiçbir siyasetçi söylemez. Lakin teknolojinin bu denli çıldırdığı, teknolojinin bu derece arttığı bir dönemde takdir edersiniz ki birçok şeyi yapmak mümkün.

 

YAPAMADIKLARIMIZI SÖYLEYECEK KADARDA MERDİZ

2009’da dağıtılan seçim beyannamesindeki projelerinin çoğunu gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirilemeyen projelerin olduğunu söyleyecek kadar mert olduklarını ifade eden Aktaş, “Ben yerel bir siyasetçiyim ama ben ülkemizin fotoğrafının bütününe bakmak adına bir tespit yapmaya çalıştım. Adaylığım açıklandıktan sonra 27 Ocak’ta İshakpaşa Camiinden duayla başladığımız seçim çalışmalarımıza başladık. Bize emeğiyle duasıyla çalışan gizli kahramanlarımız var. 10 yıllık Belediye Başkanlığımız döneminde bu ilçeye hizmet anlamında yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz.  Bu arada 2009 seçim beyan nemimizde olan birçok şeyi hamdolsun yaptık. Ama bunların içinde bir kaç tanesini yapamadık biz yapamadıklarımızı söyleyecek kadarda merdiz. Beyannamemizde olmadığı halde yaptığımız fazladan bir sürü hizmetimiz var. Biz günlerdir halkımıza önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Ama birileri projeler yerine olmayan ve hayal ürünü söylemlerde bulunuyorlar. Biz Türk Milleti olarak geleceğe çalışan insanlarız. Dolayısıyla ben önümüzdeki Pazar günkü seçimde sandık başına gittiğinizde kararınızı verirken ilçemizin geleceği için en önemlisi Türkiye’nin geleceği için en iyi bir şekilde hayırlısıyla karar vermenizi istirham ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.