CADDE BİR KEZ DAHA İNLEDİ

İNULAŞ Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla, bütün otobüsler Alanyurt’tan Park Caddesi çıkışına kadar, “Darbeye Hayır” konvoyu oluşturdu. Otobüslerin cadde üzerinden kornalar eşliğinde geçtiğini gören vatandaşlar, bayraklar açarak konvoya destek verdi.

Yayınlama: 23.07.2016
1.397
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “15 Temmuz gecesi bildiğiniz üzere bir darbe girişimi başlatıldı karanlık güçler tarafından. Bu darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sokaklara döküldü insanlarımız. Bu sokaklara dökülen kardeşlerimiz tek bir şey için bunu yaptılar, o da Allah’ın rızasını kazanmak ve kendi iradesine sahip çıkmak” dedi.

 

“Sokaklara çıkan bazı kardeşlerimiz şehit oldu, bazı yaralandı, bazıları ise darbecilere karşı savaş açarak onları oldukları yerde polise de destek olarak gözaltına aldı” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayram, “Bu milletin geleceğini eksi yönde değiştirmeye çalışan iç ve dış güçler, Aziz milletimizin kan donduran cesareti ile tarumar olmuşlardır” dedi.






 

Şahsi olarak her gün meydanda nöbet tuttuğunu da belirten Bayram, “İnegöl’de bildiğiniz gibi nöbet tutulmakta. Her gece nöbete şahsım olarak ben de gidiyorum. Ve 2. bir emir gelene kadar da yerimizden ayrılmayacağız. Bu nedenle nöbet yerimizi terk etmiyoruz ve vatanımıza sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Darbeye Hayır demek için bu programı düzenlediklerini belirten Bayram, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “İNULAŞ olarak bir program düzenledik. Düzenlediğimiz program ile otobüslerimiz Alanyurt’tan Park Caddesi çıkışına kadar konvoy oluşturdu. Bu konvoyunda amacı İNULAŞ ve çalışanları olarak, “Darbeye hayır” demekti. Ben bu programımıza katılan vatandaşlarımızın hepsin teşekkür ediyorum. Şoförlerimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak yol kenarlarında bayrakları ile bu konvoyu destekleyen her kim varsa Allah onlardan razı olsun. İnegöl’de bir çok esnaf da bunu yaptı. Ben bu programları icra eden herkese teşekkür ediyorum. Bu vatan bizim ve bizler de bu vatana sahip çıkmak zorundayız ve çıktık. Umarım bu hain odaklara ders olmuştur”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş