Çil yeniden başkanlığa seçildi

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Millet Partisi’nde İlçe Kongresi’nde, başkanlığa tekrar Mahmut Çil seçildi.

Yayınlama: 26.04.2016
629
A+
A-

Tek liste ile gidilen seçimde Mahmut Çil güven tazeledi.

 

Kongrede açıklamalarda bulunan Mahmut Çil, “Emperyalist devletlerin bitmek bilmez emellerinin entrikalarının var olduğu bu nedenle her Allah’ın günü ağıtların yükseldiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Olaylara günü birlik dedikoduların içinden bakamayız. Tarihi perspektiften bakarsak daha iyi anlarız. Tarihin hiçbir döneminde Müslümanlar ve milletimiz; bu kadar baskı, şiddet ve yıkıma maruz kalmamıştır. 5.kol faaliyetleri ve soğuk savaşlarla Müslümanlar İslam’ın kaynaklarından uzaklaştırılmıştır. Yeni Dünya düzeni denilen şey, Siyonist-haçlı ittifakı ile İslam’ı imha etme planıdır. İktidarların yolu maalesef etnik ayrımcılık ve mezhep ayrımcılığından geçiyor” dedi.






 

MİLLİ MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMELİDİR

CIA’nin önde gelen adamlarından Graham Fuller’in; “Bundan sonra Müslümanlarla savaşmayacağız. Asıl hedef İslam’ın kendisidir” sözünü anımsatan Çil; “Henry Kissenger de “Bu savaş Müslümanlarla Hıristiyanların savaşı değil, tamamen Müslümanlarla Müslümanların savaşı olacaktır” diyor. Tezgâh hep aynı. Müslümanın Müslümana kırdırılması… Yeni Türkiye konseptinde hedeflenen Türkiye Cumhuriyetinin eyaletlere ayrılması ve adım adım başkanlığa doğru gidilmesidir. İngiltere’den Almanya’ya, Amerika’dan İsrail’e bütün batı sarmalına karşı Türkiye kendini kurtaracak plan ve stratejilerini hayata geçirecek araştırma ve bilim merkezlerini hayata geçirmelidir. Türk Milleti ve İslam Ümmeti gözünü açmalı, kendisine batının hazırladığı tuzakları görmelidir. Kardeşliği ve birlikteliği sağlayacak milli mücadelesini sürdürmelidir” şeklinde konuştu.

 

“Yeryüzünde hakkın temsilciliğini yapan yegane millet, Türk Milletidir” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Çil, “Hakkın karşısında olan bütün güçler, aleyhimizde olan ne varsa hep onların yanında yer almışlardır. Ellerinden gelse bizleri bir kaşık suda boğacaklar. Onun için diyoruz ki Ortadoğu’da ve Türkiye’de boy gösteren terör örgütlerinin sadece taşeron olduğunu, bu örgütlerin kendilerini besleyen ve koruyan ülkeler adına vekaleten savaş yaptıklarını, meselenin sadece terör olmadığını, aynı zamanda Türk Devleti ve Türk Milletini bölmek olduğunu görürsünüz. Yüreklerimizi yakan bu olaylarda en büyük payın bu iktidarın olduğunu unutmayalım. Bunu burada uzun uzadıya anlatarak kıymetli vakitlerinizi almak istemiyorum. Asırlarca İslam’ın bayraktarlığını yapan Türk milletinin; devletini, bayrağını, vatanını ve bölünmez bütünlüğünü savunmak en tabi görevimizdir”

 

“İnancımızın bize emrettiği hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçecek değiliz. İnşallah düşmanlarımızın sevri hortlatma çabalarına fırsat vermeyeceğiz. İnsanlığın yeni barış medeniyeti İslam Rönesansını yöneten Muhteşem Türkiye hedefine doğru yol almaya mecburuz. İnsan amelinin en tepe noktasındaki salih ameli siyasi faaliyetidir. Haktan hukuktan ayrılmadan içimizdeki korkuları içimizde büyütmeden inançlarımızın ve ümitlerimizin büyüdüğü güzel günlere doğru hep birlikte yürümemiz gerektiğini hatırlatıyor sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından yönetimin ibrası sonrası seçimlere geçildi. Mahmut Çil başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: İsmail Şen, Şaban Ek, Seyit Ali Akdeniz, Ali Matışlı

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş