“Genel bir memnuniyet olması bizi mutlu ediyor”

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, akşamları köylerde gündüzleri ise İnegöl’de ziyaretlerini sürdürüyor. Mobilya sanayisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktaş, “Esnafımız umutlu, heyecanlı bir şekilde işine gücüne bakıyor. Genel bir memnuniyet olması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Yayınlama: 13.03.2014
1.119
A+
A-

Akşamları köyleri gezen İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Alinur Aktaş, gündüz de şehir merkezindeki farklı kurum ve kuruluşları, sanayi bölgelerini ve esnafı ziyaret ediyor.

 

SEÇİMLERİNDEN SONRASI İŞLERİN DAHA DA YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ






Mobilya Sanayinde gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş şunları kaydetti: Yerel seçimlere ilişkin esnaf ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor. Bugün de yine mobilya sanayimizi geziyoruz. Mevcut Belediye Başkanı olmamız hasebiyle de esnafımızın mahallesi ve bölgesi ile ilgili sıkıntısı problemi varsa onları da ilgili yerlere taşımaya çalışıyoruz. Sevindiğim bir şey var. Kış dönemi mobilya sanayinin performanssının düştüğü bir dönem… Ayrıca ülkemizin geçtiği bir sıkıntılı süreç var. Ama buna rağmen esnafımız umutlu, heyecanlı bir şekilde işine gücüne bakıyor. Genel bir memnuniyet olması bizi mutlu ediyor. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonrası işlerin performansının daha da yükseleceğini düşünüyoruz.

 

HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte dükkân dükkân geziyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Her öğlen değişik firmalarımızda ziyaretler yapıyoruz. Çalışanları ile yemek yiyoruz. Derdimizi heyecanımızı, genel siyaseti, yerelde yaptıklarımızı, yapmak istediğimizi aktarıyoruz. Büyük bir heyecanla yerel seçimleri bekliyoruz. Seçimler hakkımızda, ülkemiz ve ilçemiz anlamında hayırlar getirsin.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş