İlçemize özel fotoğraf!

Yenice Mahallesi Kamelya Sokak üzerinde bazı vatandaşların “Çöp ve Moloz Dökmek Yasaktır” tabelasının altına çöp atmaları görenleri hayrete düşürdü.

Yayınlama: 09.06.2016
720
A+
A-

Geçtiğimiz yıllardan beri İnegöl Belediyesi’nin zamansız çöp ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Son zamanlarda vatandaşların konu hakkında bilinçlendirilmesi nedeni ile genel olarak şehir merkezinde sokaklar çöplerden arındırılıyor.

 

Büyükşehir yasası ile İnegöl’ün bir mahallesi olan Alanyurt’ta, vatandaşlar çöplerinin zamanında alınmadığından dolayı şikayetlerini dile getirmiş ve ardından da Alanyurt’taki sıkıntıların bertarafı için çalışmalar başlamıştı. Sadece Alanyurt değil bir çok mahallede konu ile ilgili çalışmalar halen daha devam ediyor.






 

BU FOTOĞRAF ÇOK BAŞKA!

Gerek İnegöl Belediyesi gerekse İnegöl Kent Konseyi’nin yaptığı çalışmalar bir çok alanda etkili olurken, vatandaşların gelişi güzel çöplerini atması, duyarlı vatandaşları çileden çıkarıyor. Yenice Mahallesi Kamelya Sokak’ta bulunun bir inşaat üzerinde asılı duran; “Çöp ve Moloz Dökmek Yasaktır” yazısının altına bazı bilinçsiz vatandaşlarca çöpler bırakılmaya devam ediyor.

 

ÇEVRECİ VATANDAŞ İSYANDA

Duyarsız vatandaşların etraftaki tabelalara dikkat etmeden ve İnegöl Belediyesi’nin belirlediği zaman diliminde çöpleri çıkmadan zamansız çöp oluşumuna katkı koyması, çevreci vatandaşı kahrediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş