“İnegöl atıl ilçe olabilir”

Seçim çalışmalarına devam eden SP İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, seçim ziyaretleri kapsamında İGİAD ile Angelcoma Hotel’de bir araya geldi. Ziyarette açıklamalarda bulunan Salih Berber, “Endişe duyarız ki, İnegöl’ümüzde kenarda atıl durumda bir ilçe konumuna gelebilir” dedi.

Yayınlama: 13.03.2014
928
A+
A-

Yer seçimlerin yaklaşmasıyla seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, İGİAD ile ziyaretlerini sürdür. Ziyarette Salih Berber’e, Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

 

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE SALON DOLDU TAŞTI








Ziyarette ilk olarak konuşan SP İlçe Başkanı Ertan sütçü, şu ifadeleri kullandı: Biz biliyoruz ki çalıştığınızın karşılığını inşallah 30 Mart akşamında almış olacağız. Çünkü gayret gösteriyoruz. Gayret gösterirken de inanç ve azimle çalışıyoruz. Bütün bunları gerçekleştirmeye gayret gösterirken, hiçbir zaman, hiçbir ismi, hiçbir kurumu karşımıza almadan tamamıyla düşünce yapılarını anlayışlarını göz önünde bulundurarak, daha iyi nasıl İnegöl’ü yönetebiliriz, çözümünü ortaya koymak için gayret gösterdik çözümünü ortaya koyduk. Hiçbir zaman toplumumuzu bölen, parçalayan noktada olmadık. Bundan sonrada olmayacağız. Bütünleştirici, birleştirici çözüm ortaya koyan siyaset anlayışı içerisinde olacağımızı ifade ettik ve etmeye de devam edeceğiz inşallah. 9 mart günü kapalı spor salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz programda, orada gördük ki gerçekten halkımızın teveccühü ile salon doldu taştı. Tabi bu programa iştirakinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Kalan 3 haftalık süreç içerisinde adımlarımızı daha da hızlandırarak başkanımızın ifade ettiği gibi, yürüyerek değil koşarak tüm seçmenlerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şuan yaptığımız sistemli çalışmalar, belediyeyi kazandığımızda ne kadar başarılı çalışmalar yapacağımızın göstergesi. İnşallah yapmış olduğumuz bu çalışmalar İGİAD derneğimize başta olmak üzere İnegöl’ümüze hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

 

Erkan Sütçü açıklamalarının ardından Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

 

YAPTIĞIMIZ İSTİŞARELERİ DİKKATE ALDIK

Seçim öncesi yapılan istişare ziyaretlerini dikkate aldıklarını ifade eden Salih Berber, “Az önce sayın başkanımız meclis üyesi adaylarımızı tanıttılar.  Biz hem projelerimizi olgunlaştırırken hem de meclis üyesi adaylarımızı tespit ederken, yaptığımız istişareleri dikkate aldık. İstişareler sonucu iyice öğrendiğimiz bir konu var ki; istişareye devam etmemiz gerektiği. Seçimi hangi oranda kazanırsak kazanalım güçlü kazansak dahi, yine istişarelerimize devam edeceğiz. İnanıyoruz ki istişare ile yaptığımız iş hizmet olacak” dedi.

 

MAVİ MASA TOPLANTILARI

Mavi Masa toplantıları ile İnegöl’ün problemlerinin halledilmesi anlamında büyük yol kat edileceğine dikkat çeken Berber şu ifadelerle konuşmasını tamamladı: Proje o misyonumuzun başında duran Özgür Öztürk beyin kendisinin geliştirdiği çok güzel bir proje var. Mavi masa toplantıları. Mavi masa toplantıları gelecekte İnegöl’ümüzün karşılaşacağı problemleri, İnegöl’ümüzün ufkunu açacak fikirleri, daha önceden ilgilileri ile tartışarak buna bir karar vermek geleceğimize ışık tutmaktır. Hızlı tren İnegöl’den değil, yanı başımızdan geçiyor. Bursa-Ankara otoyolu İnegöl’ümüzden değil. Yenişehir civarında hava alanı aynı şekilde Yenişehir’de. 20 Sene, 30 sene sonra İnegöl’ümüzün durumunu şuandan değerlendirmek zorundayız. Nasıl ki Bursa Ankara yolu İnegöl’ümüzden geçtiğinden dolayı, yanı başımızdaki Yenişehir den daha önemli bir konuma geldi isek, Yenişehir kenarda atıl duruma geldi ise, endişe duyarız ki İnegöl’ümüzde kenarda atıl durumda bir ilçe konumuna gelebilir.

 

ERBAKAN HOCAMIZ ÖZELLİKLE SANAYİLEŞMEYİ ÇOK ÖNCEDEN VURGU YAPMIŞ

Necmettin Erbakan’ın sanayileşmeye vurgu yaptığını belirten İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, “Şehirler markaları kadar değerli. Hatta ülkeler bile markaları kadar değerli. Bizde şehirlerimizin markalarının çıkması hem de dışarıdan yatırımcıların İnegöl’e gelmesini çok arzuluyoruz. Sayın Erbakan hocamızda özellikle sanayileşmeyi çok önceden vurgu yapmış hem eğitim hem de üretim alt yapıları için çalışmış bir insandı kendisi. Bugünde ihtiyacımız olan sanayi ve üretim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.