İnegöllüler Hacıkara’ya akın ediyor

Bir çok doğal güzelliği bulunan İnegöl’de son yıllarda köylerde bulunan güzellikler keşfedilmeye başladı. Bu doğal güzelliklerden birisi de İnegöl’ün Hacıkara Mahallesi’ndeki şelale oldu.

Yayınlama: 26.06.2016
3.467
A+
A-

Ramazan Ayı ile beraber sıcaklıkların artması ile ilçemizde bulunan vatandaşlar serin yerler ararken, bir çok doğal güzelliği bulunan İnegöl’de Hacıkara şelalesi keşfedildi.

 

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre, daha öncede şelaleyi görmek için bir çok insanların geldiği, son aylarda ise bu sayının arttığı bildirildi.






 

Ramazan ayı ile artan sıcaklar nedeni ile İnegöllülerin Hacıkara Mahallesi’nde bulunan şelaleye gitmesi ve ardından da şelale ile ilgili sosyal medyadan paylaşımlar yapılması, Hacıkara Mahallesi’nin ve şelalesinin de diğer insanlar tarafından araştırılmasını sağladı.

 

İlçemizde bulunan vatandaşlar, sosyal medyada gördükleri paylaşımlar üzerine sürekli Hacıkara Mahallesi’nde giderek bu doğal güzelliği keşfediyor.

 

MAHALLE HALKI MEMNUN

Hacıkara Mahalle sakinleri ise bu durumdan oldukça memnun. Bazı mahalle sakinleri ise bu doğal güzelliğin daha fazla tanınırlığının sağlanmasına yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş