KEMAL KILIÇDAROĞLU İNEGÖL’E GELİYOR

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar basın açıklamasında bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun 12 Ekim Çarşamba günü İnegöllü işadamları ile buluşacağını bildirdi.

Yayınlama: 10.10.2016
2.654
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Salı günü (bugün )Bursa´daki ve Çarşamba günü İnegöl´deki programları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak vatandaşları davet etti.

 

İÇİMİZ YANIYOR






Ülke genelinde gelen şehit haberlerini hatırlatarak konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Canımız yanıyor, üzülüyoruz. Şemdinli´de şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Artık bu söylemleri tekrar etmeye dahi utanıyoruz ama yapacak bir şey yok, akan kanın durmasını, terörün bir an önce bitmesini istiyoruz. Bu konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize ne düşüyorsa üstlenmeye hazırız” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU İNEGÖL´DE PANEL VERECEK

Kemal Kılıçdaroğlu´nun İnegöl ve Bursa programları ile ilgili konuşan Büyükışıklar, “Ayın 11´i Salı günü Mudanya Mütareke meydanında CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bursa halkı ile buluşuyor. İnegöl´den de Salı günü saat 16.00´da otobüslerle halkımızı miting alanına götüreceğiz. Tüm ilçe halkımız davetlidir. Herkesi Mudanya Mütareke mitingine bekliyoruz. Genel Başkanımız Bursa´daki organizasyonlarından sonra ayın 12´si Çarşamba günü saat 17.00´da Angelacoma Hotel´de işadamlarımız, esnaf odası başkanlarımız ve yöneticileri ile bir panel yapacak. Bu panelimize İnegöl´de hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi etnik kökenden olursa olsun Türkiye´nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi´nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu dinlemeye ve panelde, girişte basın mensuplarımızdan sonra rahat davranılabilmesi, işadamlarımızın rahat soru sorulabilmesi açısından basına kapalı devam edecek kısımda Genel Başkanımıza gündemle, ülke sorunlarıyla, ekonomi ile alakalı sorularını sorabilecekleri bir ortam sağlamaya çalışacağız. Genel Başkanımız ile birlikte panele Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Lale Karabıyık, Genel Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcımız Çetin Osman Budak da katılacaktır. İnegöl´ümüzün il olmasıyla ilgili eski Genel Sekreterimiz, şimdiki İstanbul Milletvekilimiz Gürsel Beyin ve Bursa Milletvekillerimizin tamamının sözünü aldık. İnşallah Genel Başkanımızdan da işadamlarımızın bu salonda yönelteceği sorular neticesinde CHP olarak İnegöl´ün il olması ile ilgili tam destek sözünü almaya çalışacağız. Biz kendisi ile bu konuyu görüştüğümüzde İnegöl´ün il olmasıyla ilgili olumlu görüş bildirmişti. Bu etkinliklerimize tüm ilçe halkımızı bekliyoruz. İşadamlarımızı, esnaf odası başkanlarını ve yöneticilerini de ülkenin sıcak gündemini ve ekonomiyi paylaşmak için panelimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş