MANAVLARDAN ERTUĞRULGAZİ’YE ZİYARETİ

İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 19.11.2016
625
A+
A-

Önceki akşam gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim,“Ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kardeş olan iki derneğin ilçemiz ve ülkemiz ile ilgili her konuda işbirliği içinde olması çok önemli bir konu. Her ortamda bir ve beraber hareket etmenin çok güzel olacağını,birlikte ortak projeleri hayata geçirebileceğimizi gösteriyoruz. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı camia olarak büyük bir memnuniyet duyuyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KARDEŞLİĞİMİZİ HİÇ KİMSE ZEDELEYEMEZ






Kendilerini kabul eden Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’ne teşekkür eden Manavlar Derneği Başkanı ErdoğanKızmaz ise, “Yeni yönetiminizinhayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler İnegöl’de Yörük,Manav Türkleri olarak her zaman bir ve beraber olduk.Çünkü bizler kardeşiz. Kardeşliğimizi,hukukumuzu hiç kimse zedeleyemez, bozamaz. Bizler Süleyman Şah’ın, Ertuğrul Gazi’nin,Hayme Ana’nın torunları olarak yüzyıllardır bu topraklarda birlikte yaşıyoruz,birlikte seviniyor, birlikte üzülüyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için,teröre karşı hep birlikte omuz omuza mücadele veriyoruz. İnşallah bundan sonrada iki dernek olarak ortak projelere imza atacağız. İlçemiz ve ülkemiz ile ilgili konulara da ortak akla birlikte çözümler sunacağız. Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına tekrar yeni göreve gelen tüm arkadaşlara başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş