MHP’ye ziyaretler sürüyor

İnegöl mahalle muhtarları, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında 4 Ocak tarihinde kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen MHP İlçe Teşkilatına ziyarette bulundular.

Yayınlama: 05.02.2015
756
A+
A-

İnegöl mahalle muhtarları önceki gün hayırlı olsun ziyareti kapsamında MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 

“MİLLİYETÇİ HAREKET TÜRKİYE’DE GÜZEL BİR BAŞARI ALACAKTIR”






İnegöl mahalle muhtarları adına söz alan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit, “MHP İlçe Teşkilatının yakın zamanda gerçekleştirdikleri olağan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Sayın Başkanımız bizleri kabul ettiler, kendilerine mahalle muhtarları adına çok teşekkür ediyorum. Tabi ki MHP çizgisi ile inancı ile kendi hareketi ile İnegöllü güzel insanlarımıza siyasi alanda kendilerini ifade etmek ve 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler nedeniyle kendilerine başarılar diliyoruz. Mahalle muhtarları adına başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah 7 Haziran’da Milliyetçi hareketin Türkiye’de çok güzel bir başarı ile sonuç alacağına inanıyoruz” dedi.

 

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Kendilerini ziyaret eden mahalle muhtarlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise, “Buradaki muhtarlar benim uzun yıllardır gördüğüm, tanıdığım, ağabeyim olan insanlardır. Muhtarların özelliği devletin en son noktası, vatandaşla karşı karşıya olan o bölgenin, o mahallenin sorumlusudur. Kendilerine geçmişte meclis üyeliği yaptığım dönemde veya bundan sonra yapacağım ilçe başkanlığı döneminde sevgi, saygı içerisinde onların isteklerini ve arzularını emir olarak görürüz. Çünkü gerçekten bütün muhtarlarımız değerli insanlar, seçilmiş insanlar, oy almışlar. Turgutalp Mahallesi’nde 8 bin oy alan ağabeyimiz var. 10-12 bin oy alıyorlar. Her zaman yanınızdayız. Şahsen ve teşkilatımız olarak yapabileceğimiz ne varsa hiç siyasi kaygı gözetmeden, siyasi tarafımızı bir tarafa bırakarak sadece sizin hizmetlerinize katkı koymak adına yanınızda oluruz. Bizimle beraber olmanızdan, teşkilatımızı ziyaretinizden onur ve gurur duyduk. Çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş