“Örnek bir şehir olmak istiyoruz”

Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, ‘Muhteşem İnegöl’ vizyonunu gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde sürekli gelişen, sorunlarını çözmüş, kalkınmasını tamamlamış, örnek bir şehir olmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 15.12.2014
811
A+
A-

Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil ve beraberindeki heyet, dün Sedef Pastanesi’nde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çil, parti vizyonu hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

İNEGÖL VİZYONUMUZU BELİRLEDİK






Millet Partisi olarak kuruluşlarından bugüne kadar siyasetin değerler ve ilkeler üzerinden yapılması gerektiğini savunduklarını belirten Millet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mahmut Çil, “Siyasi partilerin seçimlerde söylediği ‘Bize oyunu ver yeter, biz sizin bütün hayallerinizi gerçekleştiririz. Sana cenneti verelim’ ve benzeri gerçek dışı iddialarını hep eleştirdik. Bunun mümkün olmadığını, nimetlerin külfet karşılığı olduğunu, çilesine katlanmadığımız hiç bir gelişmenin ve kalkınmanın mümkün olamayacağını, bu şekilde ancak başımıza efendiler seçeceğimizi savunduk. Peygamberlerin sıdıkların yolunun bu olmadığını söyledik. Gerçeklik penceresinden bakıldığında bir memleket kalkınıp gelişecekse bütün halkın gelişme amacına hizmet edecek şekilde teşkilatlanarak, elbirliği halinde çaba göstermesi gerektiği ortadadır. Başkası ancak hayal olur, boş temenni olur. Bu gerçekleri de hatırlatarak, buradan İnegöl halkına bir çağrı yapmak istiyoruz. Partimizin programında ‘Hâkim karakterlerine göre şehirler’ başlığı altında şehirlerimizin mevcut özelliklerine göre gelişme yönlerinin belirlenmesinin gerektiği ifade edilmektedir. Biz de Millet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, İnegöl vizyonumuzu belirledik. Bu hedefleri beğenen ve benimseyen bütün halkımızı bu hedefleri gerçekleştirmek için elbirliği ile yapmaya, birlikte çaba harcamaya davet ediyoruz” dedi.

 

MUHTEŞEM İNEGÖL

Millet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak genel seçimlerde de, yerel seçimlerde de ‘Muhteşem İnegöl’ vizyonunu gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceklerini aktaran Mahmut Çil, “Muhteşem İnegöl vizyonumuz; birlik ve beraberlik içinde sürekli gelişen, sorunlarını çözmüş, kalkınmasını tamamlamış, örnek bir şehir olmak istiyoruz. Sürekli gelişen, alt yapısını tamamlamış, sokakları ve havası temiz bir İnegöl; her alanda teşkilatlanmış, işsizliğin olmadığı ve ekonomik refaha ulaşmış, kişi başına düşen geliri Türkiye ortalamasının üstünde olan bir İnegöl; tarımda ileri teknolojiyi kullanan ve yüksek verimliliğe erişmiş bir İnegöl; mobilya, tekstil, otomotiv ve gıda sektöründe yeni teknolojiyi kullanan, çevre dostu ve tarım dışı alanlarda yapılanmış bir sanayi istiyoruz. Kültürel ve milli özelliklerimizi yansıtan, modern ve planlı bir şehir istiyoruz. Çok sayıda dünya markası olan bir İnegöl; zengin mutfağıyla markalaşmış bir İnegöl; insan merkezli şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla idare edilen bir İnegöl; eğitim ve sağlık sorunlarını çözmüş bir İnegöl; doğal, tarihi ve kültürel değerlerine, sahip çıkan bir İnegöl; kültür, bilim ve sanat merkezi olan bir İnegöl; herkese istediği sporu yapma imkânı sağlayan bir İnegöl; engelsiz bir İnegöl istiyoruz. İnegölspor, Süper Lig’de oynasın istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş