PROJE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Geçtiğimiz günlerde gazetemize ulaşan bir vatandaş, Yeniceköy Mahallesi’nde yağmur sonrası yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Gazetemizde yayınlanan haberin ardından, yapılan yazılı açıklamada, ” İnegöl’de Yağmursuyu Hattı Projelendirme çalışmaları tamamlanmış olup, bütçe doğrultusunda uygulama çalışmaları da yıllara sarih olarak yapılacaktır” denildi.

Yayınlama: 15.07.2016
838
A+
A-

Yeniceköy Mahallesinde aynı bölgede bir çok defa çalışma gerçekleştirildiğini belirten yazılı açıklamada, sorunların geçici çözümlerinin yapıldığı ama projelendirilen yağmursuyu  hattı projesi ile çözümün kalıcı olacağı ifade edildi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi  Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından gazetemize gönderilen yazıda, şu ifadeler kullanıldı;İnegöl Okur Gazetesi’nde yayınlanan “BUSKİ’ye öfke bitmiyor” başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir. Bahse Konu olan bölgede İnegöl Şube Müdürlüğümüz defalarca çalışma yapmıştır. Fakat ilçemizde yağmursuyu hattı bulunmadığından, yağmış olduğumuz çalışmalar geçici çözümlerdir. Belirtilen bölgede aşırı sağanak yağışlarda,yağmursuyu sıkıntısı bir çok defa yaşanmış ve BUSKİ İnegöl Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gelen şikayetlerin tümünde bu bölgeye gidilerek müdahalede bulunulmuştur”






 

“Genel Müdürlüğümüzde sıkıntının yaşanmış olduğu Yeniceköy Mahallesi de dahil olmak üzere tüm İnegöl’de Yağmursuyu Hattı Projelendirme çalışmaları tamamlanmış olup, bütçe doğrultusunda uygulama çalışmaları da yıllara sarih olarak yapılacaktır. Yağmursuyu hattı uygulama çalışmasının tamamlanmasına müteakip bölgede meydana gelen sıkıntı kalıcı olarak çözülecektir”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş