Şahin, çalmadık kapı bırakmıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, İnegöl’deki mahallelerde sokak sokak gezerek destek istemeye devam ediyor.

Yayınlama: 01.06.2015
779
A+
A-

Bazı vatandaşların teveccühüne mazhar olan Şahin, Cumartesi günü Süleymaniye mahallesi sokaklarında kapı kapı gezerek destek istedi. Beraberindeki İlçe Başkanı Adem Demirel, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte Süleymaniye mahallesindeki sokaklarda gezerek vatandaşların kapısını çalan Şahin, kadınlara karanfil ve gül dağıttı.

 

ÇAMADIK KAPI BIRAKILMIYOR






Ziyaretler sırasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, “Bütün teşkilatımızla mahallemizde geziyoruz. AK parti ruhu, bilinci, anlayışı ile hareket ediyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Sokaklardaki balkonlara bakınız; Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza olan sevginin tezahürüdür bu. Dolayısıyla bizde görevimizi ifa ediyoruz. bir hafta sonra gerçekleştireceğimiz seçimler de destek istemek için kapı kapı dolaşıyoruz. Annelerimizin ellerini öpüp onların dualarını, desteklerini istiyoruz. Bizi en çok mutlu eden de gösterilen teveccüh, kapıların bize sonuna kadar açıldığı, evlere davet edildiğimiz, ikramların hazırlandığı çok güzel bir ortamdayız. Hamdolsun böyle güzel bir partideyiz, böyle güzel bir anlayışın temsilcisiyiz. Bize düşen insanımıza daha iyi hizmet… İnsanımızın da bunun daha iyisine layık olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş