Sandıkta hesap sorun

Yenice’de düzenlenen nokta mitinginde konuşan MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, “Bu seçimlerde Belediyenizi kapatanlardan, Yenice’yi mahalle yapanlardan sandıkta mutlaka hesap sormanızı istiyorum” diye konuştu.

Yayınlama: 25.03.2014
948
A+
A-

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları önceki akşam Yenice Belde Belediyesi’nde nokta mitingi gerçekleştirerek halka seslendiler.

 

HEP BERABER İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ






Nokta mitinginde ilk konuşmayı MHP İl Başkanı Hasan Toktaş yaptı. Toktaş şunları söyledi: Gelecek seçimlerde buraya gelenler değerli Yenice Mahalleliler diyecek. Bunların utanmaları lazım. Koskoca Yenice Belediyesini kapatanlar, buraya geldiklerinde yüzleri kızarması ve buralarda konuşamaması lazım. İnegöl’ü il yapmayı bir kenara bırakın, Bursa Büyükşehir’in adeta mahallesi haline getirenler, Yeniceyi, Kurşunlu’yu, Cerrah’ı ve Tahtaköprü’yü mahalleye çevirenler inşallah cevaplarını sandıkta alacaklar. Bu konuda sizlere güveniyorum. Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğini en yakın bilen sizlersiniz. Yenice ve Cerrah beldelerimizde Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğinin nasıl yapılacağın kıt imkânlarıyla herkese gösterdiler. İnegöl Belediyesinden çok daha iyi ve büyük hizmetleri beldelerde yaptılar. Hep beraber inanıyoruz, kazanacağız. 1999 yılında seçimi kıl payı kaybettiğimizde koca koca adamlar, koca koca kadınlar ağlıyordu. Hepsini teselli eden yine Fikret ağabeydi. Bir hafta sonra hiç birimizin ağlamamasını, ağlarsak da mutluluk gözyaşı dökmeyi yüce Allah bize nasip etsin. Yüce Allah zor işimizi kolay kılsın. Şuanda panik içerisindeler, ne yapacaklarını bilmiyorlar.

 

BİRLİKTE BU COŞKUYU BERABER YAŞAYALIM İSTERDİK

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Biz bu akşam hem coşkuyu hem hüznü bir arada yaşıyoruz. Biz isterdik ki önümüzdeki hafta hem İnegöl’de hem de Yenice’de MHP’den seçilmiş bir Belediye Başkanı ile birlikte bu coşkuyu beraber yaşayalım, beraber kutlayalım. Ama bunu çok gördüler bize. İnegöl Belediye Başkanı diyor ki, ‘Büyükşehir yasası asrın projesidir’. Yani şunu söylüyor, ‘Ben beceremiyorum, yapamıyorum. Büyükşehir’e bağlanalım, Büyükşehir Belediyesi gelsin burada hizmetler yapsın.

 

HESABI SANDIKTA SORUN

Mudanya ve Gemlik Belediyelerinin bir dönem önce Büyükşehir’e bağlandığını hatırlatan Fidan, “Mudanya Belediye Başkanı yaptıklarım, yapamadıklarım diye afişler yaptırmış. Taahhüt ettiği şeylerin hepsini yerine getirmiş ancak son 2 maddede şöyle yazıyor; Büyükşehir bizden aldığı payların karşılığı olarak bize vaat ettiklerini yapmadı. Büyükşehir Belediyesi de AK Parti’nin Mudanya Belediyesi de AK Parti’nin. Bize vaat ettiklerini yapmadı diyor. Şimdi bütün ilçeler Bursa Büyükşehir’e bağlandı, bütün köyler mahalle oldu. Büyükşehir’in 700’ün üzerinde mahallesi oldu. Mudanya, Büyükşehir’in mahallesi oldu. Mudanya’nın sorununu çözemeyenler Yenice’nin sorununu nasıl çözecekler? İnegöl’ün sorunlarını çözemeyenler Yenice’nin sorunlarını nasıl çözecekler? Samimi olmadıkları şuradan belli. Belediye Meclis Üyesi için 12 bin nüfuslu yerden bir tane aday gösterdiler mi?  Yenice’mizde çok güzel siyasetçiler yetişti. Bir sürü Belediye Başkanlarımız görev yaptı, Allah hepsinden razı olsun. Bir de şunu söylüyorlar; ‘Hizmet almak için iktidar partisinden belediye başkanı seçmemiz lazım’. Az önce saydım, İnegöl’ün hiçbir sorunu çözülmüş değil. Yaptıkları her şey tartışıldı ve hala tartışılır. Ama Yenice’de Cerrah’ta muhalefet partisinin Belediye Başkanlarının, MHP Belediye Başkanlarının neler yaptığını sizler çok iyi biliyorsunuz. Allah onlardan razı olsun. Biz inşallah Yenice Belediyesi’nin hizmet binasında hizmetin devam etmesini istiyoruz. Şantiyeniz burada devam edecek. Yenice’den de Başkan Yardımcısını işi bilen bir insan olarak, Yenice’nin sorunlarını bilen bir insan olarak yanımıza aldık. İnşallah Yenice’nin hizmetleri kaldığı yerden, hiç aksamadan devam edecek. Biz bunu taahhüt ediyoruz. Demokrasilerde hesap sandıkta sorulur. Sizlerden özellikle bu seçimlerde Belediyenizi kapatanlardan, Yenice’yi mahalle yapanlardan sandıkta mutlaka hesap sormanızı istiyorum” diye konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş