SON GÜN 31 MAYIS

31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklâm vergisinin 1.taksit ödeme süresinde son haftaya girildi.

Yayınlama: 24.05.2016
1.057
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, emlak, çevre temizlik ve ilan reklâm vergilerinin 1. taksitlerini mükelleflerin 31 Mayıs Salı gününe kadar ödemeleri gerektiğini belirterek, herhangi bir sıkıntıya mahal vermemek adına ödemelerin son güne bırakılmamasını rica etti.

 

SON GÜN 31 MAYIS






Konuyla alakalı bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “Belediyemizin önemli gelir kaynaklarından emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklâm vergisi 1. taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs 2016 salı günü mesai bitiminde sona ermektedir” dedi.

 

ÖDEMELERDE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ

Son haftasına girilen vergi ödeme döneminde meydana gelebilecek sıkışıklık ve ödeme güçlüğü için yaşanabilecek rahatsızlıkları hatırlatmak maksatlı bu açıklamayı yaptıklarını belirten Taban; “Belediyemize yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı sağlanmaktadır. Mükellefler borçlarını belediyemiz web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini de güvenli bir şekilde “e-belediyecilik” ve “t-belediyecilik” hizmet ağımızdaki 0 224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabileceklerdir. Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkında Kanun çerçevesince yasal işlem yapılacağı bilinmelidir” dedi.

 

HAFTA SONU TAHSİLAT SERVİSİ AÇIK

Son haftaya girilen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklâm vergisinin 1. Taksitlerinin ödemesinde sıkışıklığa mahal vermemek adına hafta sonu tahsilat işlemlerine devam edeceğiz. Bu kapsamda 28 Mayıs 2016 Cumartesi ve Pazar günü mesai saatleri içerisinde tahsilat servisimizi açarak emlak, çevre temizlik ve ilan reklâm vergisini ödemek isteyen vatandaşlarımız belediyemize gelerek ödemelerini yapabilirler. Aynı zamanda 31 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklâm vergisinin ödemeleri süresince öğlen mesai arasında da tahsilat servislerimizin açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.

 

Vergi ödemelerinde mükelleflerin ödeme yükümlülüklerini yerine getirmesi noktasındaki duyarlılıklarının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Taban, bu konuda ki hassasiyetlerinden dolayı da ilçe halkına teşekkür etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş