Temelli’den Bursa mitingine çağrı

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, 20 Mart Perşembe günü saat 15.30’da Gökdere Bulvarı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge ilçe halkının katılımı için çağrıda bulundu.

Yayınlama: 18.03.2014
970
A+
A-

20 Mart Perşembe günü saat 15.30’da Gökdere Bulvarı’nda gerçekleştirilecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında katılacağı mitinge katılım için AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’den çağrı geldi.

 

Temelli açıklamasında şunları söyledi: Gördüğünüz gibi genel merkezimizin, başbakanımızın ülke genelinde yapmış olduğu mitingler büyük coşku ve kalabalıklarla gerçekleştiriliyor. Bunlar da vatandaşımızın AK kadrolara, başında Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu bu kutlu yürüyüşe destek veren tüm ekibe olan inancını ortaya koyuyor. Bu bağlamda tüm illerde olduğu gibi böyle bir coşkulu mitingi 20 Mart Perşembe günü Bursa ilimizde gerçekleştireceğiz. Başbakanımızı İnegöl’de ağırlamayı çok arzu ettik ancak son birkaç konuşmamızda bunu kendisi ile konuşma fırsatımız olmasına rağmen yoğun program içerisinde kendisinin de İnegöl’ü özlemesine rağmen seçim dönemine kadar olamayacak olan bu ziyarette biz hemşerilerimizi Başbakanımız ile Bursa’da buluşturmayı hedefliyoruz. Bu anlamda 20 Mart Perşembe günü saat 15.30’da Gökdere Bulvarı’nda gerçekleştirilecek olan mitingimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bununla alakalı teşkilatımız tüm çalışmalarını yaptı. Parti merkezimizden, tüm beldelerimizden, mahallelerimizden ve seçim irtibat büromuz önünden yeterince araç kaldırılacaktır. Hatta o gün güçlü, büyük bir konvoy halinde de Bursa’ya Başbakanımıza destek vermeye gideceğiz. Ben bu vesile ile Perşembe günü dostlarımızın en azından öğleden sonraki bölümünü AK Parti’ye ayırmalarını talep ediyorum. Bu şekilde bizlere bu kutlu yürüyüşte destek vermeyen dostlarımıza da bu anlamda gidiş-geliş noktasında tüm hazırlıklarımızı yaptığımızı ve hep birlikte İnegöl olarak Başbakanımızı Bursa’da selamlayacağımızı iletmek istiyorum. Katılmak isteyen tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.






 

HERKES DAĞARCIĞINDAKİNİ DÖKECEKTİR

Fikret Fidan’ın, Alinur Aktaş’a yönelik olarak, ‘10 yıllık başarısızlığını seçimi genel seçim havasına sokarak örtmeye çalışıyor’ şeklindeki söyleminin hatırlatılması üzerine konuşan Bülent Temelli, “Herkes dağarcığındakini dökecektir, dökmek zorundadır. Biz bu konulara aslında cevap vermiyoruz. Çünkü biz 10 yıllık iktidarımız boyunca hem yerelde hem de 12 yıllık genel iktidarımız döneminde bu tür bizi polemiğe çekecek olan şeylerin içerisine girmedik. Biz iktidar partisiyiz, bir an önce bizim icraat yapmamız gerekiyor. Halkımız bizden hizmet bekliyor. 10 yılda ne yaptığımızı vatandaşımız takdir ediyor. Fikret Bey zaman zaman gelmiş gitmiştir, bazı şeyleri görmüyordur, siyaseten görmek istemiyordur ama bugün yola çıktığımızda yolları gören, AVM’sinden çarşısını gören, İnegöl’ün neresine girerse girsin Belediye’nin hizmetlerini gören vatandaşlarımız onları kimin yaptığını çok iyi biliyorlar. 30 Mart bunun zaten vatandaşımız tarafından takdir edileceği veya edilmeyeceği dönemdir” diye konuştu.

 

HİÇBİRİ ZORLAMIYOR

Kendilerini en çok zorlayan Belediye Başkan Adayının sorulması üzerine konuşan Temelli, “Hiçbiri zorlamıyor. Çünkü daha şu anda bizim arkadaşlarımız, seçim beyannamelerimizi sahada tek tek dolaşarak ev ev dolaştırıyorlar. Bunu biz 5 sene önce de yapmıştık. 2009 senesinde yapmış olduğumuz çalışma gibi. Belediye Başkanımız ‘Bu beyannameleri saklayın, taahhüt ettiklerimizden hangilerini yapmışız, hangilerini yapmamışız söyleyin’ diye. Biz taahhüt ettiklerimizden fazlasını yaptık. Bu bağlamda baktığınızda hiçbir projenin somut olmadığını hatta bazılarının bizim arkamızdan yazılmış projeler olduğunu bazılarınınsa bir dayanağı dâhil olmadan tamamen belediyeyi, imkânları, kanunu, yolu yordamı bilmeden üstünkörü yazıldığını görüyoruz. Bu da normaldir ama biz iddia ediyoruz ki başında belediyeciliği çok iyi bilen Başbakanımızın bulunduğu AK kadrolar ve özellikle 10 yıldır belediye başkanlığında çıraklık ve kalfalık dönemini geçtikten sonra ustalık dönemini yaşayacak bir İnegöl Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ile yola çıktık. Arada çok büyük bir fark var. Vatandaşımızın da bu farkı gördüğünü, göreceğini biliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş