“Türkiye; etnik, din ve mezhep devleti değildir”

Yerel seçimler sonlanmasının ardından Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil’den açıklamalar geldi. Mahmut Çil, “Türkiye; etnik, din ve mezhep devleti değildir” dedi.

Yayınlama: 08.04.2014
951
A+
A-

Yerel seçimlerin sonlanmasının ardından Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, yaptığı açıklamada, İnegöl’deki seçim çalışmalarında olumsuzlukların yaşanmamasının, sevindirici olduğunu ifade etti.

 

GENEL SEÇİM HAVASINDA






Yerel seçimlerin, genel seçim havasında geçtiğini ifade eden Çil, “Genel seçim havasında yaşanılan bu seçimlerde genele baktığımızda hakaretin bini bir paraydı. Propaganda çalışmalarının bu derece seviye kaybına uğraması milletimiz ve ülkemiz adına üzücü olmuştur. Paralel devlet lafı yönetimdeki acizliğin göstergesi değilse, kavganın tarafı olduğunuzu gösterir. Hiç kimse Türkiye’mizi zayıf duruma düşürecek bir kavganın tarafı olamaz. Her parti, her örgüt sorumluluğunu bilmeli, Türkiye’yi zaafa düşürecek kavganın tarafı olmamalıdır. Elbette siyaset zor bir iştir, şeytani siyasetle de işimiz olmaz. Biz rahmani siyaset yaparız. Ve doğruluğun en güzel siyaset olduğuna inanırız. Türkiye; etnik, din ve mezhep devleti değildir. Bu temellere dayalı siyasette yapılamaz. Siyaset çok ciddi bir süreçtir. Uzun soluklu ve sabır isteyen bir süreçtir. Her zaman dünyalık da vaat etmez. Bir ömür boyu sabrı göze alanlar gelebilir bu meydana” dedi.

 

ZAFER, HAKKIN VE HAKKA İNANANLARIN OLACAKTIR

Çil, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: İnegöl’ümüzdeki seçim çalışmalarında olumsuzlukların yaşanmaması, son derece sevindiricidir. Bunu önemsemeliyiz. Halkımıza ve partilerimize çok teşekkür ediyorum. Ancak ekonomik ve siyasi gücüyle halka baskı yapanların olmadığı söylenemez. Halkı korkutmaya ve tehdit etmeye gerek yok. Bu iradenin geçici bir süre yön değiştirmesine neden olur ki; tehlikelidir. Bütün baskılara rağmen Millet Partisi gibi çizgisinden ayrılmayan, ısrarla hukukun üstünlüğü, demokrasi, laiklik, kerim devlet, bilge devlet ve bilim toplumu, İslam Rönesansı diyerek Muhteşem Türkiye mücadelesini sürdüren partilere oy vermek her baba yiğidin işi değildir. Seçmenlerimize de ayrıca teşekkürü borç biliyorum. Ben inanıyorum ki, bu kulvarda herkes, her düşünce mücadelesini verecek, gün gelip yanlışlar ayıklanacak, nihai zafer, hakkın ve hakka inananların olacaktır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş