YÜZÜ MASKELİ 5 KİŞİ İNEGÖLSPOR TESİSLERİ’NE SALDIRDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubunda mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’un kulüp tesislerine, yüzü maskeli 5 kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi.

Yayınlama: 10.11.2016
885
A+
A-

Akşam saatlerinde Park yolu caddesi üzerindeki İnegölspor sosyal tesislerine gelen sopalı, yüzleri maskeli 5 kişi görevlilerin üzerine yürüyerek tehditler savurdu. Oyuncuların ikinci katta bulunduğu sırada yapılan çirkin saldırıda tesislerin camları kırıldı. Saldırganlar C.Ş., F.H., B.A., O.E. ve Ş.Ç. olayın ardından kaçarken, emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar.

 

BU ACİZLİKTİR








Belediye Başkanı Alinur Aktaş da beraberindeki Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte İnegölspor yönetimini, teknik heyetini ve sporcuları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aktaş, “Dün gece İnegölspor tesislerine menfur bir saldırı yapılmış. Bunu İnegölspor taraftarına mal etmek çok yanlış. Üç beş tane kendini bilmezdir. Bu kulüp kimsenin şahsi malı değil. Burası İnegöl’ün bir değeridir. Maçın ardından gelip saldırı yapmak zavallılıktan başka bir şey değil. Bu acizliktir. Bunun İnegöl insanı ile hiçbir alakası yoktur. Burası huzurlu bir şehir. Bu 4-5 tane duygularına hakim olamamış zavallıların bir girişimidir. Bu taraftarlık falan değil. Bu futbol sevgisi falan da değil. Kaldığımızdan yerden yola devam edeceğiz” dedi.

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da, “Sporcu kardeşlerimize saldırıda bulunan 5 şahsı yakaladık ve şu anda gözaltındalar. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Gerekli işlemler yapılacaktır” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.