Aktaş, tek listeden yana

İnegölspor kongresini değerlendiren İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Başkanlığı için isimleri geçen Eşref Güç ve Yücel Demir’in tek liste ile seçime girmelerinin daha olumlu olacağını söyledi.

Yayınlama: 21.05.2014
862
A+
A-

İnegölspor’da yaklaşan kongre öncesi konuşan İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, kongrenin tek liste yapılamasını arzuladığını söyledi.

 

HER İKİSİNİN DE BAŞKANLIK KONUSUNDA DÜŞÜNCELERİ VE HEYECANLARI VAR






İnegölspor başkan adalığı için adı geçen Eşref Güç ve Yücel Demir’le görüştüğünü ifade eden Aktaş, “İki isimle de ortak bir görüşme yapacağım. Benim gönlüm 2 liste yerine seçime tek liste ile gidilmesi yönünde. Tabi iki isimde tanıdığımız sevdiğimiz kişiler. Eşref Güç’te Yücel Demir’de İnegölspor’da yöneticilik yaptılar. Her ikisinin de başkanlık konusunda düşünceleri ve heyecanları var. Ben ikisine de fiili olarak işin içerisinde olmak istemediğimi söyledim. Sınırsız bir destek veremem. Desteğimin sınırlarının belli olmak şartıyla alacağınız kararlara saygılıyım dedim. Gönlüm iki listenin olmasını arzu etmiyor ama iki listeli bir kongre olursa yapılacak bir şey olmaz. Her kongre üyesi gibi gidip oyumuzu kullanırız. İki arkadaşımızda altyapıya önem vereceklerini söylediler. İnşallah İnegölspor için hayırlısı olur” dedi.

 

YENİ TESİS İÇİN YENİ YER GÜNDEMDE

İnegölspor tesislerinin taşınması ve yeni tesislerin yapım projesinin geciktiğini de belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Projeyi Bursa Büyükşehir Belediyesi yapacak. Yerle alakalı sıkıntı yaşadık. Projeler bitti ama aynı projenin Yeni İnegöl’e uygulanması gibi bir durum ortaya çıktı. Hayvan pazarının olduğu bölge bize ait olmadığı için bize ait olan bir yere tesislerin yapılması gibi bir durum ortaya çıktı. Dolayısıyla şu an için kısa vadede bir gelişme yok ama yakın zamanda ihaleye çıkacak. Bizde vereceğimiz ilanlarla kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş