Başkan Aktaş’tan Futsal takımına hediye

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı Bursa İl üçüncülüğü sevincini Başkan Alinur Aktaş’la paylaştı.

Yayınlama: 17.03.2015
727
A+
A-

Saime Sultan Futsal takımı ülke çapında düzenlenen Liseler Arası Futsal Turnuvası İl Birinciliği müsabakalarında 7 grupta toplam 24 takımın katıldığı turnuvada Bursa İl üçüncüsü olduktan sonra Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş; “Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem eğitsel başarılarıyla, hem de sportif başarılarıyla dönem dönem ilçemizin adını duyuran, ilçemize önemli katkıları olan bir okulumuz. İl birinciliği için 24 takımın katıldığı turnuvada okulumuz Bursa 3. olarak bize yeni bir gurur yaşatmıştır. Bu başarıyla alakalı olarak kendilerini tebrik ve takdir etmek ve aynı zamanda bu başarıyı ilçe halkımıza duyurmak için takımımızı bugün buraya davet ettik. İnşallah sporcu kardeşlerimiz, ilçemizi ve ilimizi temsilen 2-4 Nisan tarihleri arasında ülke genelinde toplam 9 il merkezinde düzenlenecek olan grup elemelerine katılacaklar. Henüz müsabakaların oynanacağı yerler belli olmadı fakat belli olduktan sonra da bu konuya eğileceğimizi ve bu işin takipçisi olacağımızı, özellikle Türkiye sathında önemli bir başarı elde edildiğinde kesinlikle kendilerini ödüllendireceğimizi ben buradan özellikle ifade etmek istiyorum. Bir kez daha kardeşlerimize ve öğrencilerimize emek veren hocalarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.








 

Aktaş konuşmasının devamında kısa bir süre önce sonuçlanan Taekwondo İl Şampiyonasına da değinerek;  “Belediyespor sporcusu da olan, Hilal Yıldızhan kızımız Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına gençlerde 44 kiloda Bursa İl birincisi oldu. Ben Hilal kardeşimize de bu özel başarısı için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah, Türkiye Şampiyonasına gidecek, yine onunda yapacağı müsabakalarla alakalı takipçi olacağımızı ve kendisini bu manada ilçe kamuoyuyla paylaşacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Aktaş konuşmasının sonunda; “İlçemiz gelişiyor, güzelleşiyor, ticari ve ekonomik aktivitesini artırıyor. Aynı zamanda kültürel ve sportif başarılarla da sesini duyuruyor. Biz şehrin idarecileri olarak bundan ziyadesiyle keyif ve haz duyuyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin bu başarıları, hem kişisel gelişimleri için hem de ilçemizin isminin duyurulması ve ilçemizin reklamının yapılması adına önemli bir aktivite diye düşünüyoruz. Bu güzelliklerde emeği olan, katkısı olan her kim varsa ben huzurlarınızda teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra söz alan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Maksut Hepgüven ise konuşmasında; Değerli Başkanımız bugün bizi kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzun Futsal ve Taekwondo müsabakalarında aldığı başarıyı Başkanımızla paylaşmak için buradayız. Başkanımız, eğitim, kültürel, sosyal ve spor konularında bize her zaman destek oluyor. Bu konuda da destekleri için kendilerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş başarılı olan futsal takımı öğrencilerine İnegölspor forması hediye ederken başarılı Taekwondocu Hilal Yıldızhan’ a da saat hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.