Bayram Bektaş: “Eskişehirspor Maçının Galibi Olacağımızı Düşünüyorum”

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, istedikleri oyunu sahaya yansıttıkları takdirde Eskişehir’i yeneceklerini belirterek, iyi bir takım olduklarını ve şu anda fikstürdeki yeri hiç hak etmediklerini söyledi.

Yayınlama: 14.02.2017
1.053
A+
A-

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 21. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Bordo-beyazlı ekip bugünkü antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcuların zihinsel olarak kafalarını rahatlatmaya çalıştıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Bolu maçından sonra gönül isterdi ki Ümraniye maçını da kazanıp gelelim ve futbolcularımızın da kafası rahat bir şekilde Eskişehirspor maçına çıksın isterdim. Çok farklı bir kaza bizim için, hiç beklenmedik bir oyunla mağlup olduk” dedi.

Bu hafta Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bektaş, “Onlar da galibiyet için gelecekler. Kim gelirse gelsin, kendi sahamızda oynamamız gereken futbolu oynarsak, bu maçın galibi olacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımızın zihinsel olarak kafalarını rahatlatmaya çalışıyoruz. Çünkü bu fiziki bir yorgunluk değil, zihinsel olduğunu düşünüyorum. Bunu da bir an önce atlatmamız lazım. Hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah güzel bir oyunla, taraftarımızın da desteğiyle Eskişehir’i burada yeneriz. Çünkü bizim takımımız fikstürde burada olmayı hiç hak etmiyor” diye konuştu.

“Taraftara ihtiyacımız var”






Takıma son katılan isimler olan Alpaslan ve Diarra’nın durumlarına da değinen Bektaş, bu iki oyuncaya Eskişehir maçında şans vermeyi düşündüğünü aktardı. Sadece bir maçla her şeyin kaybedilmediğini dile getiren Bektaş, şunları kaydetti:

“Güzel bir oyunla istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman biz zaten istediklerimizi alabiliyoruz. Taraftarlara ihtiyacımız var. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Alpaslan ve Diarra geç katılmalarından dolayı ve uzun süre oynamamalarının eksikliği var. İstediğimiz seviyeye geliyorlar yavaş yavaş. Bu maçta onlara süre vermeyi düşünüyoruz. Maça kadar bir tık daha üste koyacaklarını düşünüyorum.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş