Edebali Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, temmuz ve ağustos aylarında katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden Belediye Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.

Yayınlama: 07.09.2017
1.182
A+
A-

Yıldırım’ın artık her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir haline geldiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Sporcularımız katıldıkları yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda üstün başarılar göstererek ilçemizin göğsünü kabartıyorlar. Bu başarıları yeterli görmeden başarı çıtasını daha yukarıya taşımalarını ve şampiyonlarımızdan bu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin ev sahipliğinde Samsun’da düzenlenen Deaflympics 2017’de (23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları) Atletizm Milli Takımı’yla piste çıkan Yıldırım Belediyesporlu Milli Atlet Şükrü Çetinkaya, bronz madalyayı Yıldırım’a kazandırdı. 4X400 metre bayrak koşusu mücadelesinde Olimpiyat üçüncülüğünü kazanan Şükrü Çetinkaya, uluslararası başarılarının arasına bir yenisini daha ekleyerek Yıldırım’ın gururu oldu. Europen Tekvando Union tarafından Lüksemburg’da düzenlenen ve 17 ülkeden 100 sporcunun katıldığı Masterlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Birol Delibaş, 80 kilogramda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu ve Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Rize’de düzenlenen ve 45 şehirden 539 sporcunun katıldığı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda madalya mücadelesi veren Kenan Yılmaz ve Kenan Özdağ, Yıldızlar Türkiye Üçünüsü olarak bronz madalyayı Yıldırım’a kazandırdı. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun Nevşehir’de düzenlediği Goalball 2. devre maçlarında mücadele eden Yıldırım Belediyesi Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye şampiyonu olarak Yıldırım’ı gururlandırdı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan’ın da konuk olduğu meclis toplantısında, başarı kazanan sporcular Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.