Fenerbahçeliler 109. Yılı Kutladılar

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, 3 Mayıs 2016 Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi kuruluş yıldönümünü Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakarak kutladı.

Yayınlama: 04.05.2016
549
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü İnegöl Şubesi ve İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Arık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, dün sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluşunun 109. yıldönümü münasebeti ile Atatürk Anıtı önüne çelenk takdiminde bulundular.

 

KANDİL VE KURULUŞ COŞKUSU BİR ARADA






Çelenk takdiminin ardından konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü İnegöl Şubesi ve İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Arık, “Bugün 03 Mayıs 2016 Fenerbahçe Spor Kulübümüzün 109. resmi kuruluş yıldönümü ve aynı zamanda büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübümüzü ziyaretinin de 109. yıl dönümü. Kurulduğu günden beri Türk futboluna yaptığı büyük katkıların yanı sıra kurtuluş mücadelesi yıllarında kulübümüzün ortaya koyduğu vatanseverlik ile adını tarihe altın harflerle yazmayı hak etmiştir.Tarihi zaferlerle dolu Fenerbahçe’mizin başarıları büyüyerek devam edecektir, buna bütün kalbimizle inanıyorum.Bu vesile ile bu müstesna günü ve bugüne denk gelen mübarek Miraç Kandilimizi Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü İnegöl Şubesi Yönetim Kurulları adına kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde büyük başarılar ve kutlu şampiyonluklar dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş