“Finalde kesin PTT 1.Ligine çıkarız”

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek final maçında Hatayspor’u eleyerek adını yarı finale yazdıran İnegölspor’da Kulüp Başkanı Eşref Güç, maç ve yarı final hakkında açıklamalarda bulundu. Güç, “Finalde kesin PTT 1.Ligine çıkarız” dedi.

Yayınlama: 13.05.2015
725
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, Bandırmaspor’u elemeleri halinde finalde PTT 1. Lig’e çıkabileceklerini söyledi

 

DEPLASMANDA İYİ SONUÇ ALIP BANDIRMA’YI ELERİZ






Güç, şöyle konuştu: “Tur atladığımız için İnegöl adına İnegölspor adına çok memnunuz. Oyundan memnunuz. Akıllı oyun oynadık. 90 dakika boyunca rakibe 1-2 pozisyon verdik. Biz onlardan daha fazla pozisyona girdik. Takımımız ilk yarı daha organize oynadı. Ömürcan’ın bir tane net pozisyonu vardı. Ondan sonra Ersel’in verilmeyen penaltısı vardı. Maç bizim için daha kolay geçecekti belki ama son dakikalar biraz bizim için daha sıkıntılı geçti. Hatta Hatay’ın direkten dönen bir topu var. Şans faktörü diyoruz ya, işte o şans faktörü bizden yana döndü diye düşünüyorum. Bu ayağı geçtik. Abartmamak lazım. Bundan sonra önümüzde 2 tane Bandırma maçı var. Biri İnegöl’de oynanacak biri Bandırma’da. Şuanda mühim olan bu maça odaklanmamız. Allah’ın izniyle inşallah şu maçı da geçersek, finalde kesin PTT 1.Ligine çıkacağımıza eminiz. Bandırma maçı bizim için çok önemli. Öncelikle İnegöl’deki maç çok önemli. Kendi sahamızda gol yemeyip 1-0, 2-0 üstülüğü sağlarsanız büyük bir başarı elde etmiş oluyorsunuz.  Rakibi daha sıkıntıya sokmuş oluyorsunuz. Deplasmana daha rahat gitmiş oluyorsunuz. Öncelikle inşallah Bandırma’ya karşı hiç gol yemeden 1-2 farkı bulursak, tahmin ediyorum deplasmanda iyi sonuç alıp Bandırma’yı eleriz.”

 

BANDIRMA’YI GEÇERSEK İNŞALLAH ONLARINDA İSTEDİĞİ OLACAK

Maçlarda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Güç, “Taraftara bu sene ayrı bir sayfa açmak lazım. Taraftar bu sene İnegölspor’a öyle bir sahip çıktı ki, yani bu sene en çok onlar istiyor bu işi. Onların istemesi de bize, yönetime güç veriyor. Allah razı olsun taraftardan az ceza aldık. Ceza denilecek gibi değil. Ancak onları da almasaydık keşke. Eminin bu hafta daha iyi destek çıkacaklar. Tahmin ediyorum ki, onların gücüyle Bandırma’yı geçersek inşallah onlarında istediği olacak.”dedi. 

 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

İnegölspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da destekler için teşekkür eden Güç, “Şehrimizin bir belediye başkanı var. İnegölspor’un kulüp başkanı ne kadar biz gözüksekte, şehrimizin belediye başkanı Sayın Alinur Aktaş Bey, sağ olsun desteklerini bizden maddi ve manevi olarak hiç esirgemiyorlar. Hatay’da da bizi yalnız bırakmadı. Her yerde bizi yalnız bırakmıyor. Ona ayrıca şükranlarımızı iletiyorum. İnşallah onun gücüyle PTT 1.Lige çıkacağız.”ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş