Gazipaşa’ya bir ödül de Büyükşehir’den

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği programda, 2014 – 2015 futbol sezonunda gerçekleştirilen müsabakalarda başarılı olan sporculara ve takımlara ödülleri verildi. Törende İnegöl’den Gazipaşa Ortaokulu da ödül alan okullar arasında yer aldı.

Yayınlama: 18.06.2015
798
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, genç sporculara ödüllerini verdiği törende, sporcuların ‘Büyük Başkan’ tezahüratlarıyla karşılandı. Başkan Altepe, sezon boyunca 5 binin üzerinde maç yapıldığını hatırlatarak, “Sezonu büyük mücadelelerle ama centilmenlikle tamamladık. Başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

“AMATÖR SPORA TAM DESTEK”






Bursa’ya başarıların yakıştığını söyleyen Başkan Altepe, “Bursa, her konuda iddialı. Bursa’mız, her konuda Türkiye’ye de dünyaya da örnek oluyor. Bizim en büyük hedeflerimizden biri, Bursa’nın spor kenti oluşuydu. Onun için de Büyükşehir Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile birlikte spora tam destek veriyoruz. Tüm amatör spor kulüplerimiz, bizim baş tacımız. Çünkü amatör kulüplerimiz, mahallelerimizdeki gençlerimize sahip çıkıyorlar” şeklinde konuştu.

 

Başkan Altepe, amatör spor kulüplerinin antrenörlerini ve yöneticilerini de tebrik ederek, “Gençlerimize sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi.

 

“BURSA, SPORDA DA İDDİALI”

Başkan Altepe, “Bursa, sporda da iddialı. Bursa olarak okul sporlarında rakibimiz sadece İstanbul… Bursa’nın sesini her konuda Türkiye’ye duyurmayı hedefliyoruz. Stadyum da bitiyor, Bursaspor’u yeniden Türkiye Şampiyonu yapacağız. Onun için altyapı da var. Bir yandan amatör kulüplerimiz Türkiye’de sesini duyuracak, bir yandan da Bursaspor’umuz en güzel sezonlarını yaşayacak. Bursa’ya her şeyin en iyisi ve en güzeli yakışır. Bundan dolayı da her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız. Tesisleri yapmak ve işletmek bizden, başarı sporcularımızdan…”

 

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar da amatör sporda güçlü bir sezon geçirdiklerini örnek ve altın bir dönem yaşadıklarını söyleyerek, “2014 -2015 futbol sezonu çok büyük başarılarla geçti. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ağustos ayında başlattığımız müsabaka maratonunu 5 bin 200 müsabakada tamamlıyoruz. Arabayatağı Spor Kulübü U-15 yaş liginde TürKiye Şampiyonluğu getirdi, Fethiye İdmanyurdu Spor Kulübü Türkiye 2.’si olarak Bursa’yı temsil etti. Okul sporlarında da Rahmiye Malcıoğlu, Peyami Safa ve İnegöl Gazipaşa okullarıyla 1, 2. ve 3. olmak bizleri gururlandırdı” dedi.

 

Vardar, bu başarılarda amatör spora çok büyük destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş