Gençler’den son transfer

Gençlergücü Spor Kulübü,Ilgarspor’dan tecrübeli oyuncu Muhammed Balcı’yı kadrosuna katarak transfer çalışmalarını sonlandırdı.

Yayınlama: 07.09.2016
1.110
A+
A-

Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Gençlergücü Transfer Komitesi Üyesi Mesut Altay, “1977 yılında kurulan İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü’nün yaklaşan 2017 yılı 40.yılı olması sebebi ile kulüp yönetim kurulu olarak belirlemiş olduğumuz hedeflerin en başında gelen A takım şampiyonluğu hedefine ulaşabilmek için yönetim olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.A takım çalışmalarına haftada 3 gün olacak şekilde teknik kadromuzun nezaretinde Sanayi Sahası’nda devam ediyor. Diğer taraftan hocalarımızın kadromuzda görmek istediği futbolcular ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kişiliği,tecrübesi ve kalitesi ile spor camiası tarafından yakından tanınan Muhammet Balcı kardeşimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendisi ile anlaşmış bulunuyoruz. Yapılan bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcu kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Muhammet’in aramıza katılması ile şimdi daha güçlü olduk bu transfer ile transfer çalışmalarımızı sonlandırmış bulunuyoruz.Yeni sezon için çalışmalarına başlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyor,sakatlıktan uzak bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

YUVAMA DÖNDÜM






Muhammet Balcı ise, “İlk lisansım 2003 yılında Gençlergücü Spor Kulübü’nde çıkmış ve Bursa futbolu ile Gençlergücü Spor Kulübü sayesinde tanışmıştım. Geçmişte 3 sezon takımımızın başarısı için ter dökmüştüm. Daha sonra ise Kurtuluşspor, Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor ve Ilgarsportakımlarında futbol oynamıştım.2016/2017 sezonu için yeniden futbola ilk başladığım Gençlergücü Spor Kulübü ile anlaştığım için mutluyum. Kulübümüzün hedefi 40.yılında şampiyon olarak yeniden Süper Amatör Lig’e yükselmek.Bende bu hedefe ulaşabilmek adına elimden gelenin fazlasını yaparak katkı sağlamak istiyorum.Yeniden kulübüme döndüğüm için mutluyum yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş