Gençlergücü Bandırmaspor’un yıldızını kaptı

BAL Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Gençlergücü son olarak bir süredir görüşmelerin sürdüğü Bandırmaspor A/2 takımının orta saha oyuncusu Mahmut Nedim Bozalp’i kadrosuna kattı.

Yayınlama: 02.07.2014
867
A+
A-

 

Gençlergücü transfer çalışmaları kapsamında Bandırmaspor’un A/2 takımında forma giyen orta saha oyuncusu Mahmut Nedim Bozalp’i de renklerine bağladı.

 






İmza töreninde bir konuşma yapan takım Genel Kaptanı Hüseyin Tubadan, önümüzdeki sezon ses getirecek ve takımı başarıya götürecek kadroyu oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

 

TRANFER TAM GAZ

Yapılan görüşmeler neticesinde Bandırmaspor takımının A/2 kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giyen orta saha oyuncusu Mahmut Nedim Bozalp’le anlaşmaya vardıklarını duyuran Tubadan şunları söyledi: Oluşturduğumuz kadromuzu iki aşamalı düşünmek istedik. Bir yandan tecrübeli isimler ile görüşüp anlaşırken, diğer yandan hedefi olan ve çıkış yakalamak isteyen gençlerimizi araştırıyor ve kadromuza dahil ediyoruz. 2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl Gençlergücü Spor kulübünün yılı olacaktır. Yönetim kurulumuz yoğun mesai harcamaktadır. Bu süreçte bizlere destek olan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir. Sözleşmeler imzalandıkça sporsever halkımızla paylaşarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

MUTLUYUM

Gençlergücü’nün yeni transferi Mahmut Nedim Bozalp ise imza sonrası yaptığı açıklamasında şöyle konuştu: Hedefi olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’un A/2 kadrosunda 21 maçta yer aldım. Şimdi ise İnegöl Gençlergücü Spor Kulübünün başarısı için mücadele edecek ve başarılı olacağım. İnşallah yeni kulübümün hedefi doğrultusunda katkıda bulunan oyunculardan olacağıma inanıyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş