Gökhan Güleç bırakıyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden İnegölspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Gökhan Güleç’in planları arasında olmadığını ve kendisinin futbolu bırakacağını ifade etti.

Yayınlama: 21.07.2014
1.026
A+
A-

Şaban Yıldırım da önceki gün gazetecilerle bir araya gelip soruları yanıtladı.

 

BİR TANE DAHA KALİTELİ BİR SANTRAFOR DÜŞÜNÜYORUZ








Öncelikle transfer konusuna değinen Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Forvet konusuna yoğunlaşmış durumdayız. Mümin var forvet olarak sadece. Mümin bizim takımımızda olması rahatlatıyor. Adet olarak orada eksiğimiz var. Bir tane daha kaliteli bir santrafor düşünüyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yönetici arkadaşlarımız o konuda çalışma yapılıyor” dedi.

 

GÖKHAN GÜLEÇ FUTBOLU BIRAKIYOR

Şaban Yıldırım, yeni dönemde Metin Akan ve Gökhan Güleç’in durumunun en olacağı yönündeki soruya ise şöyle yanıt verdi: “Metin Akan ve Gökhan Güleç planlarımın arasında yok. Gökhan Güleç futbolu bırakıyor. Metin de planlarımıza dahil değil. Biz aç oyuncu arıyoruz. Süper Lig’den de olabilir, ama heyecanını yitirmemiş olacak. Heyecanını yitirmemiş oyuncu bakıyoruz. Metin iyi bir oyuncuydu, ama geçen sene sıkıntılar yaşamış. Ama bu yıl aramızda olmayacak”

 

İSTEDİĞİM OYUNCULAR ALINDI

Sezon hazırlıklarına henüz yeni başladıklarını da dile getiren Yıldırım, istedikleri transferlerin büyük oranda gerçekleştiğini açıkladı. Genç oyuncuları da gördükten sonra nihai kadro ile ilgili bir karara varacaklarını aktaran tecrübeli teknik adam, transfer sezonunun sonuna kadar olası gelişmelerde değerlendirme yapılabileceğinin de altını çizdi.

 

ÜST LİGİ HAK EDEN BİR KULÜPTEYİZ

Şaban Yıldırım, İnegölspor’un grubunu ise rakiplerin transferlerinden sonra “Zor bir grup” olarak değerlendirdi. Yıldırım, “Yukarısı için iddialı olan çok sayıda takım var. Ama biz kendimize bakıyoruz. İyi takım olmaya çalışacağız. İyi takım olursa birçok zorluğu aşabiliriz. İnegölspor’un birçok avantajı var. Biz o avantajları değerlendirmeye çalışacağız. Üst ligi hak eden bir kulüpteyiz. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşırız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.