Hastane’nin şampiyonu ‘Seküriti’

İnegöl Devlet Hastanesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve 9 hafta süren ‘Liga Apertura Ospedale Di İnegöl’ ismi ile adlandırılan İnegöl Devlet Hastane Açılış Ligi’nin şampiyonu Seküriti takımı oldu.

Yayınlama: 21.03.2014
1.146
A+
A-

Olimpik Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvanın ödülleri önceki akşam düzenlenen tören ile sahiplerine takdim edildi.

 

Törene; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları, İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Halil Karahan, Başhekim Uzman Doktor Kahraman Arslan, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, doktorlar ve hastane personeli katıldı.






 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kupa töreni öncesi açıklama yapan Başhekim Yardımcısı, Sosyal Komite Başkanı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen şunları söyledi: Birincisini düzenlediğimiz ‘Liga Apertura Ospedale Di İnegöl’ yani İnegöl Hastane Açılış Ligi, biz Arjantin liginden esinlenerek bunu yaptık. Birincisini alnımızın akıyla bitirdiğimizi düşünüyorum. Ufak tefek aksaklıklar oldu ama hakikaten çok güzel oldu. 10 takım içerisinde yaklaşık 120’ye yakın personelimiz aktif olarak bu ligde görev aldı. Bugün de sonuna geldik. Sakatlık olmadı, kaza bela olmadı. Herkes enerjisini burada tüketti. O açıdan ben çok mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

ENERJİMİZİ POZİTİF HARCAMA İMKÂNI BULDUK

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Halil Karahan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Yoğun iş temposunda, sıkıntı, stresle bir arada olduğumuz yerde birlikte enerjimizi pozitif harcama imkânı bulduk. Birlikte kaynaşma imkânı da bulduk. Hatta bazı arkadaşları biz burada tanıdık. Ameliyathane gibi hastanenin görünmeyen köşesinde arkadaşlar bizim personelimizmiş diye burada tanışma imkânı bulduk. Çok güzel bir organizasyonu Allah’a şükür kazasız, belasız bir şekilde tamamladık. Bunun bize güç ve motivasyon kattığını söyleyebilirim. Bu daha başka sosyal aktiviteler içinde bize motivasyon kattı. Bundan sonra daha iyi organizasyonlarda buluşmayı umut ediyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum.

 

ŞAMPİYON OLAN SEKÜTİRİ TAKIMINI KUTLUYORUM

Dereceye giren takımları kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Spor; nihayetinde dostluğumuzu, arkadaşlığımız artırmak için bir araçtır. Eminim bu konuda da burada amacınıza ulaştınız. Sakatlık olduysa da kendi kendinizi tedavi etmişsinizdir. Ben katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Liga Apertura Ospedale Di İnegöl liginde oynayan ve şampiyon olan Sekütiri takımını kutluyorum” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından İnegöl Devlet Hastane Açılış Ligi’nin şampiyonu Seküriti takımına, ikinci olan İdare Edin ve üçüncü olan Pansuman Gücü takımına kupaları ve madalyaları verildi. 23 gol atarak gol kralı olan İdare Edin takımında oynayan Başhekim Yardımcısı Hayrettin Göçmen ile kalesinde sadece 11 gol görerek en iyi kalecisi seçilen Seküriti takımı kalecisi Ahmet Çetin’e kupaları takdim edildi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş