İnegöl Belediyespor’da iç transfer

Transferde hareketli günler yaşayan İnegöl Belediyespor iç transferde 2 oyuncuyla anlaşarak dün imza attırdı. Orta oyuncu ve takım kaptanı Hakan Ünsün ve libero Özer Özger dün yapılan imza töreni ile bir sezon daha İnegöl Belediyespor’un başarısı için ter dökecekler.

Yayınlama: 20.06.2014
769
A+
A-

Belediyespor’da iç transferde ilk imzalar atıldı. Orta Oyuncu ve takım kaptanı Hakan Ünsün ve Libero Özer Özger dün atılan imzalarla tekrar Belediyespor için mücadele edecekler.

 

İÇ TRANSFERDE BİRKAÇ OYUNCUMUZLA DAHA SÖZLEŞME YENİLEYECEĞİZ






İmza töreninde bir açıklama yapan Belediyespor As Başkanı ve transfer komitesi üyesi Nuhi Solak, “İnegöl Belediyespor’da transfer hareketliliği titizlikle ve süratle devam ediyor. Yaklaşık 1 aydır genel menajerimizle ve hocamızla birlikte yeni sezonla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Listemizde birçok oyuncu ismi var. Biz hem kalite ve bütçe olarak, hem de karakter olarak bize en yakın isimler ile imza aşamasına yavaş yavaş geliyoruz. Bir yandan dış transfer ve yabancı sporcu arayışlarımız devam ederken, diğer yanda da takımımızın iskeleti için önemli olduğuna inandığımız iç transfer harekatını yürütüyoruz. Bugün bizim için önemli iki oyuncumuzla anlaşarak imza attırıyoruz. Bursa kökenli olmaları bizim için önemli. Bu şehirde voleybol sporunun gelişmesi adına heyecanlı ve şehrin dinamiklerini harekete geçirecek potansiyelli sporcular bizim için önceliklidir. Bu iki arkadaşımızda bu yapıya uygun arkadaşlar. Geçtiğimiz yıl bizim için sıkıntılı geçti. Ligde kalma biletini son maça bıraktık. Önemli tecrübeler kazandığımızı düşünüyoruz. Bu yıl İnşallah daha iyi bir ekiple, daha rahat bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. Ayrıca iç transferde birkaç oyuncumuzla daha sözleşme yenileyeceğiz” dedi.

 

RAHAT BİR SEZON GEÇİRİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

1 yıl daha sözleşmesini uzatan kaptan Hakan ise; “Geçtiğimiz sezon bizim için ligde kalmak önemliydi. Ama biz bunu son maça bıraktık. Bizim için çok stresli ve zor bir sezon geçti. Ligi daha rahat tamamlamamız gerekiyordu. Hatta devre arasında play-off yapabiliriz diye düşündük. Ama İşler bizim istediğimiz gibi gitmedi. Sonuçta lige tutunduğumuz için mutluyuz. İnegöl bir sporcu için çok güzel bir yer. İmkânlar ve paylaşımlar üst seviyede. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. İnşallah bu yıl çok daha rahat bir sezon geçiririz diye düşünüyorum” dedi.

 

BU SEZON DAHA İYİ OLMAK ZORUNDA OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ

Libero Özer’de konuşmasında “İnegöl Belediyespor ile sözleşmemi uzatmaktan dolayı çok mutluyum. Kaptanın da dediği gibi geçen sezon ligde kalmak önemliydi ve sonuçta bunu son maçta da olsa başardık. Bu sezon daha iyi olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. İnegöl hem camia olarak, hem de taraftar olarak gerçekten çok iyi organize olmuş bir kulüp. İnşallah bu sezon taraftarlarımıza daha güzel maçlar izlettirmeyi hedefliyoruz. İnşallah hem takımımız açısından hem de şahsım adına başarılı bir sezon olur” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş