İnegöl’de boks gecesi

İnegöl Belediyesi ile Efe Boks Spor Kulübünün ortaklaşa olarak düzenlediği Şampiyonlar Boks Gecesi Pazar günü İnegöl Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 26.04.2016
832
A+
A-

İnegöl’de ilk defa gerçekleştirilen Şampiyonlar Boks Gecesi müthiş maçlara sahne olurken, boks severler adrenalin dolu karşılaşmalar ile müthiş bir gece yaşadılar.

 

Şölen havasında geçen geceye Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Türkiye Boks Federasyonu Danışmanı İsmail Nazlı ve Efe Boks Kulübü Başkanı Haşim Zengi ile protokol üyeleri yoğun bir katılım gösterdi.






 

Ülkemizin elit ve şampiyon boksörlerinin sahne aldığı şampiyonlar gecesinin organizasyonunu Erkan Efe ve karşılaşmaların sunuculuğunu Big Boy lakaplı Memduh Kızılkula yaparken eski milli Boksör Fuat Alpaslan da yorumları ile geceye renk kattı.

 

Boks gecesinde ilk olarak İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği sahne alırken, 41,5 kg’da Ramazan Ayaydın &Talha Demir ile 80 kg’da Yusuf Çuvalcı & Eray Müştü arasındaki gösteri maçları ile müthiş gecenin startı verildi.

 

İnegöl’de ilki gerçekleştirilen Şampiyonlar Boks Gecesi’nde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Öncelikle Şampiyonlar Boks Gecesine katılarak bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Belediyespor olarak özellikle voleybol, basketbol, dağcılık gibi 10 branşta faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu branşlarımız içerisinde boks yok. Belediye olarak farkındalık oluşturmak adına ilçe halkımızı farklı spor branşlarıyla buluşturmak istiyoruz. İnşallah bu gece vesilesiyle boks adına farklı etkinlik ve aktivitelerin yapılmasına bir altyapı oluştururuz” dedi.

 

Aktaş; “Bu gece kapalı spor salonumuzda muazzam bir ambiyans var. Eminim sizler şu an benim konuşmamdan ziyade boksörlerin ringde yapacakları müsabakaları bekliyorsunuz. Onları izlemek arzusu ve heyecanı içerisindesiniz. Son olarak bu güzel gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Efe Boks Kulübüne, sponsorlara, belediye çalışanlarına ve ayrıca bu organizasyona katkı ve destek veren Boks Federasyonu yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyor, İnegöl’de boks sporunun daha üst noktalara çıkması adına bu gecenin bir başlangıç olması ümidiyle, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Gecenin ilk maçında 56 kg’da Erzurum Bölgesi’nden Oğuzhan Kaygusuz, Afyon Bölgesi’nden Ramazan Olcak’ı 3- 0 yendi. 64 kg’da Bursa Bölgesi’nden Caner Sünel ise İstanbul Bölgesi’nden rakibi Kürşat Saral’ı teknik nakavt ile yenmeyi başardı. Gecenin üçüncü maçında 75 kg’da Trabzon Bölgesi’nden Abdülkadir Köroğlu, Bursa Bölgesi’nden Alperen Sefer’i 3-0, 91 kg’da Ankara Bölgesi’nden Burak Aksın, Zonguldak Bölgesi’nden Furkan Yılmaz’ı yine aynı skorla 3-0 yenmeyi bildi. İlklerin yaşandığı bu müthiş gecede son maçta +91 kg’da Ankara Bölgesi’nden İbrahim Demirezen, Samsun Bölgesi’nden Eren Uzun’u 3-0 yenerken, birbirinden heyecanlı boks maçlarına ev sahipliği yapan İnegöl’de izleyenler adeta boksa doydu.

 

Gece de boksörlere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, geceye katkı ve destek olanlara da plaketleri sunuldu.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş