İnegöllü öğrenci Türkiye üçüncüsü oldu

Yayınlama: 24.04.2025
103
A+
A-

İnegöl, sporda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Genç Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında, Hacı Sevim Yıldız-4 Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Bahtiyar Murad, büyük bir başarıya imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Genç Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında, Hacı Sevim Yıldız-4 Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Bahtiyar Murad, 55 kilogram sağ kol kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Zorlu müsabakalar sonunda dereceye giren Murad, hem okulunu hem de İnegöl’ü gururlandırdı.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş