İnegölspor son nefeste

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor sahasında konuk ettiği Gümüşhanespor karşısında son dakikalarda gelen golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yayınlama: 09.02.2015
1.811
A+
A-

2. lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk planları yapan İnegölspor bu hafta sahasında ligin orta sıralarında bulunan Gümüşhanespor’u konuk etti.

 

GÜMÜŞHANE FIRSAT






Maça daha etkili başlayan ve tehlikeli pozisyonları bulan taraf konuk ekip Gümüşhanespor oldu. Üst üste pozisyonlardan faydalanamayan ve bir topuda direkten dönen konuk ekip, yaptığı sert müdahaleler ile maçta tansiyonu yükselten taraf oldu.

 

ALİŞAN’DAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

İlk yarı golsüz sona ererken 2. Yarıda baskısını arttıran İnegölspor maçın son dakikalarında Alişan ile aradığı golü buldu. Ersel’in ortasında iyi yükselen Alişan topu ağlara gönderdi ve İnegölspor’a 3 puanı getiren isim oldu.

 

FARK 3’E İNDİ

İnegölspor bu galibiyetin ardından puanını 41’e yükseltti ve lider Bandırmaspor’un puan kaybettiği haftada puan farkını 3’e indirdi. Zirvenin bir diğer temsilcisi Göztepe’de bu hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından Sarıyer’i 4-2 ile geçerek takibe devam etti.

 

İnegölspor: – Gümüşhanespor
Stat: İnegöl İlçe

Hakemler: Ali Zağlı- Yusuf Yaratıcı- Volkan Cindemir

İNEGÖLSPOR: Ali Türkan-  Kemal Hastürk –  Alişan Ural- Bilal Özdemir- Yılmaz Özeren –  Okan Deniz(dk 64 Yasin) –  Cihan Yılmaz –  Muhammet Öz (dk 55 Mümin)- Ersel Aslıyüksek – Uğur Kavuk – Ömürcan Yıldırımlı(dk 90 Mahmut)
Teknik Direktör: Şaban Yıldırım

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Yaranlı-  Salih Zafer Kurşunlu –  Bilal İsak –  Muhittin Baştürk – İzzet Akgül (dk 46 Hakan) –  Ardahan Gündoğdu –  Süleyman Çelikyurt (dk 84 Samet) – Fatih Mustafa Baydemir – Ali Kılıç –  Hakan Çevik –  Fırat Hekimoğlu
Teknik Direktör: Gürses kılıç

 

Gol: Dk 90 Alişan (İnegölspor)
Sarı kartlar: dk 26 Yılmaz – dk 43 Kemal- dk 47 Ömürcan  (İnegolspor)dk 26 Bilal – dk 44 Ardahan- dk 72 Muhittin Gümüşhanespor)

 

Dk 15 Ersel ceza sahası dışından vurdu kaleci kornere çeldi.
Dk 19 Kemal ceza sahası dışından vurdu top yandan auta çıktı
Dk 37 kaleci Ali’nin uzaklaştırmaya çalıştığı top İzzet’in önünde kaldı İzzet boş kaleye topu atamadı.

Dk 60 Alişan’ın açtığı ortada ceza sahasında oluşan karambolde kaleci topu tuttu.

Dk 82 Gümüşhanespor kontra atağında Hakan kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Ali kurtardı.

Dk 88 Gümüşhane atağında ceza sahasına yapılan ortada Samet’in kafa vuruşunda top üst direğe çarparak oyuna döndü.

Dk 90 hızlı gelişen İnegölspor atağında Ömürcan’ın ceza sahasına kestiği topa Alişan iyi yükseldi topu ağlarla buluşturdu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş