İnegölspor’da Güçlü dönem

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İnegölspor Kongresi’nde, Eşref Güç yeniden İnegölspor Başkanı oldu.

Yayınlama: 24.06.2015
776
A+
A-

Tek liste ile giren Kongrenin sonucunda İnegöl Başkanlığına yeniden Eşref Güç getirildi. İnegölspor’un eski Başkanlarından Varol Sarılar’ın Divan Başkanlığını, Fatih Uslu ile Serkan Becerik’in divan katipliğini yaptığı kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra Kulüp Müdürü Yavuz Memiş’in okuduğu yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edildi.

 

TESİSLER ŞUAN İHALE AŞAMASINDA






Seçim öncesi söz alan Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, şöyle konuştu: “Bugüne kadar tüm samimiyetimle söylüyorum hangi yönetici arkadaşımızın maddi veya manevi katlısı, desteği, emeği olduysa Allah hepsinden razı olsun. En son yönetimimiz yani Eşref Güç’ün başkanlığındaki bu akşam seçilecek olan değil de bundan önceki yönetim çok güzel bir işe imza attı. İnegölspor güçlü bir altyapı ile hareket etmeye başladı. Şehrimizde 56 bin tane ilköğretim ve lise öğrencisinin olması bir şey ifade etmiyor. Mesele onları başlara götürebilmek. Onları resmi maçlarda yetiştirebilmek… Geçen sene biliyorsunuz biz bu işin ciddi bir maliyeti olmasına rağmen 5 ayrı kategoride mücadele ettik. Bunlardan 2 tanesi de gruplarında şampiyon oldu ve Türkiye şampiyonasına gitti ama Muaffak olamadılar. Hiç önemli değil. Nihayetinde bu güzel bir başlangıçtı. Bugün bünyemizde Mahmut gibi Enes gibi Muhammed gibi Ali gibi istikbal vaat eden kardeşlerimiz varsa, yeni Ali Aytemur’ların yeni Enes’lerin de geldiğini özellikle ifade etmek istiyorum. İşte o zaman altyapıyı ciddi manada konuşabilir, istifade edebiliriz. Tesis konusunda geçen sene de kongre yaptığımızda konuşmuştum. Büyükşehir Belediyemiz tarafından bizim gösterdiğimiz ve bizim projelendirdiğimiz bir çalışma şuan ihale aşamasında. Aslında biz yılsonu itibariyle geçmeyi düşünüyorduk ama inşaat bu sene yetişmez fakat önümüzdeki yıl itibariyle, yeni İnegöl dediğimiz yani Akhisar’ın üstünde, Toplu kontun alt tarafında tesis olarak bir yer alacağız. Tesisin şöyle bir avantajı olacak, İnegölspor’un bundan sonraki süreciyle alakalı daha iyi altyapıları ortaya çıkarabilmek, daha çok kendi öz bünyesinden sporcu istifadesi sağlamak adına tesisin de çok faydası olacak. Ayrıca İnegölspor’un aldığı Ulusal Lisansı Türkiye’de alan 2. Kulübü çok az onu söyleyeyim. Hatta Süper Lig’de bu lisansı alamayan ve Avrupa Kupalarına gidemeyen kulüpler var.  Dolayısıyla şunu ifade etmek istiyorum. Biz daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum bundan sonrada söyleyeceğim. Biz bu işe arkadaşlarımızla yol arkadaşlığı yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizdeki değerleri dinamik tutabilmek için ki, İnegölspor’da bu değerlerden bir tanesi. Bilgilerimizi, tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaşmaya çalışıyoruz.  İnşallah göreceksiniz yeni dönemde bundan sonraki dönemde İnegölspor her zaman örnek olmaya devam edecek. Son 4-5 yıllık sürecek bakarsak 2012’de şampiyon olduk. 2013’te 2. olup Play-Off’ta ilk maçta Fethiye’ye elendik. Fethiye daha sonra şampiyon olup 1.Lige çıktı. Bir sonraki sene Play-Off’u son anda kaçırdık. Geçen sene de çok arzu ettiğimiz halde hala içinde acımız var. O gün o maçı televizyondan izleyen ve bizle izleyen birçok arkadaşımız hala o penaltıları kaçırmasaydık keşke diyor ama hayatta keşke yok. İnşallah bir sonraki sene yani 2015-2016 sezonu itibariyle bu niçin gerçekleşmesin, niçin olmasın. İnegölspor bu duruşunu, bu istikrarını sonuna kadar devam ettirecektir. Bundan zerre kadar hiç şüpheniz olmasın”

 

HEDEF PTT 1. LİG

Seçim sonucu tekrar başkanlığa seçilen Güç, yaptığı teşekkür konuşmasında geçen sezon kaçırdıkları PTT 1.Ligine çıkmak istediklerini söyledi. Kendilerine güvenerek yeniden başkanlığa seçtikleri için üyelere teşekkür eden Güç, şöyle konuştu: “Öncelikle biz İnegölspor’un coğrafyasını bildiğimiz için her sene diğer yöneticiler gibi mütevazi davranmaya çalışıyoruz. İnegölspor başka kulüpler gibi parası bol olan işte bol keseden harcayan bir takım olmadığı için bizde ona göre idareli olmaya çalışıyoruz. Bu sene güzel bir bütçeyle, başka kulüplere göre az bir bütçede olsa çok güzel bir yere geldik. Final oynadık. Burada emeği geçen eski yönetici arkadaşlarımız var. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu finali maalesef kaybettik. Nasip olmadı. İnşallah bir dahaki senelere, bu senede olabilir inşallah. Bize bu finalde oynamayı nasip eden futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.  İnegölspor bugünde var, yarında olacak. O yüzden İnegölspor’a sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Ben huzurlarınızda hepinize teşekkür ediyorum.  Bize bu güveni verdiğiniz için sizlere öncelikle sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Biz geçen sene devraldığımız sizden gücü bu sene tekrar yeni arkadaşlarımızla inşallah siz buna şampiyonlukta diyebilirsiniz ama bunları baştan söylüyoruz tabi mütevazi olmaya çalışıyoruz hep. İnegölspor bildiğiniz gibi mütevazi bir kulüptür. İnşallah bu sene sonu iyi gelir, bu sene şampiyonluğu perçinleştiririz. Bizlere güvendiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz”

 

YÖNETİM KURULU

Eşref Güç, başkanlığındaki yönetim kurulunda ise şunlar yer aldı: Abdurrahman Maksatlar, Bayram Yardımcı, Burak Şimşek, Cihan Sevinç, Deniz Erdem, Eşref Yiğit, Fercan Nayman, Gökhan Emre, Gürcan Ekmekçi, Halil Malkaç, Hamit Haraslı, Hüseyin Babacan, İbrahim Bayram, Kanı Ademoğlu, Mehmet Döngel, Mikail Kavaz, Muharrem Pal, Nadir Güçlü, Ömer Doğan, Ömer Yelken, Semih Gülerer, Sinan Kılakay, Volkan Kaplan, Yalçın Menteş, Yücel Gürbüz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş