“İnegölspor’u layık olduğu yere taşıyacağız”

İnegölspor da yapılacak kongre öncesi başkan adayları adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak aday olduğunu açıklayan Eşref Güç, “İnegölspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 22.05.2014
904
A+
A-

Dün Hotel Angelacoma’da düzenlenen kahvaltı programında adaylığını açıklayan Eşref Güç, eski yönetimle hiçbir sıkıntılarının olmadığını ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteklerini beklediklerini ifade etti.

 

İNEGÖLSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ








Kahvaltı programı sonrası açıklamalarda bulunan Eşref Güç,30 Mayıs tarihinde yapılacak olan kongrede İnegölspor’un işçileri olmaya talip olduk. Biz bu kararı almadan önce çok düşündük. İnegölspor camiası kolay değil, zor bir camiadır. İnegölspor camiası futbolu bilen ve seven bir camiadır. İnegölspor’da 3 yıl alt yapı sorumlusu olarak görev yaptım. 3 yıl değerli yönetici arkadaşlarla çalıştım. 3 sene yönetimimizin başında bulunan sayın İlhan Korkmaz gibi değerli kardeşim ve arkadaşımla çalıştım. İşlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle kendisi bize el, yol vermiştir. Bizi bu konuda mutlu etmiştir. Ancak sezon bitmeden açıklama yapmayı doğru bilmedik. İnegölspor’umuzun bilindiği gibi play-off şansı vardı. Eğer İnegölspor play-off’a kalıp arzu ettiğimiz şampiyonluğa ulaşsaydık biz kendisine tekrar görevi bırakmaması için yalvaracak ve başkanımızla beraber çalışmak istediğimizi belirtecektik. Kendisi ‘PTT 1. Lige çıksak bile yeni sezonda olmayacağım’ dedi halde biz göreve devam etmesini isteyecektik. Ancak nasip olmadı” dedi.

 

İLHAN KORKMAZ İLE HİÇBİR SORUNUMUZ OLMAMIŞTIR

Mevcut İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz’la ilgili herhangi bi problemlerinin olmadığını söyleyen Eşref Güç, “İlhan Korkmaz ile hiçbir sorunumuz olmamıştır ama maalesef bu camialarda bu tip dedikodular bundan önce var ise bundan sonra da olacaktır. Bize ‘tecrübelerimden yararlanabilirsiniz’ şeklinde söz verdi. Bizim destekçimizdir ve halen başkanımızdır. Birlikte çalıştığımız eski yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnegölspor sayesinde değerli arkadaşlıklarımız oldu. Haklarını helal etsinler. Biz, İnegölspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Sadece bizim maddi ve manevi gücümüzle olacak bir şey değil. İnegöl’ü ve İnegölspor’u seven, İnegöl halkına hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Sayın Onursal Başkanımız Alinur Aktaş’ın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Mutlaka seçilecek yönetime desteklerini verecektir. Kendisi İnegölspor’un aşığı ve dümendeki kaptanıdır. İnegölspor’umuza verdiği ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

EN AZ HATAYLA GÖREVİMİZİ YAPMAYA SÖZ VERİYORUZ

İnegölspor için en doğru işleri yapmaya söz veren Güç, konuşmalarına şu ifadelerle devam etti:Biz göreve gelirsek arkadaşlarımızla beraber gece gündüz, dağ bayır, yağmur çamur demeden İnegölspor için doğru olan neyse en az hatayla görevimizi yapmaya söz veriyoruz. İnegölspor’umuzun bilindiği üzere çok güzel taraftar kitlesi var. Başlarında ise değerli amigo arkadaşlarımız var. Onların destekleri bizim için çok değerli. Onlar sayesinde taraftarlarımız tribünleri dolduracaktır. Taraftarlarımızı İnegölspor’un ve bizim yanımızda görmek istiyoruz. İnegölspor’a hizmetlerimiz asla bitmez ve bitmeyecektir. İnegölspor’a hizmetlerimizi camia takdirle karşılayacaktır. Camiamız iyi yönde ödül verecektir, kötü yönde olursak, bizi mutlaka uyaracaktır. Diğer listenin başında olan Yücel kardeşime başarılar diliyorum. Zor görevlere talip olduk. Hayırlısı neyse o olsun. Kongremiz İnegöl halkına ve İnegölspor camiasına hayırlı olsun. İnegölspor için hayırlısı neyse o olsun

 

ŞUANDA HOCA VE FUTBOLCULARLA ALAKALI DÜŞÜNCEMİZ YOK

Kendilerinin şu anda kongreye odaklandıklarını ifade eden Güç, “Biz kongreye odaklandık. Şuanda hoca ve futbolcularla alakalı düşüncemiz yok. Bular kongreden sonra alacak şeyler. İnegölspor’da hedefler bitmez. Hedefimiz öncelik play-of nasip olursa şampiyonluk” dedi.

 

EŞREF GÜÇ BAŞKANLIĞINDAKİ LİSTE

Ahmet Sütçü, Seçkin Kurşun, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Emrah Erim, Nazmi Kahraman, Serhat Kılınç, Metin Aydınlar, Ahmet Ortakçı, Olgun Yıldız, Burak Şimşek, Halil Malkoç, Mehmet Döngel, Ali Demiral, Sinan Kılakay, Ebubekir Yavuz,  Oktay Can ve Bülent Tanrıkulu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.