Kafkas’tan transfer taarruzu

Birçok yeni transfer gerçekleştiren Kafkasspor, Bağlarbaşı’ndan Hakan Yılmaz ve altyapısından yetiştirdiği Selman Bayraktar ile anlaşma sağladı.

Yayınlama: 02.07.2014
719
A+
A-

Kafkasspor, daha önce Telekom, Merinos, Tütünspor, Oyak Renault ve son olarak Bağlarbaşı formaları giyen 23 yaşındaki sol bek Hakan Yılmaz ve altyapısından yetiştirdiği 18 yaşındaki genç forvet oyuncusu Selman Bayraktar ile önceki akşam kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile sözleşme imzaladı.

 

İÇ TRANSFERDE 9’UNCU DIŞ TRANSFERDE 6’NCI TRANSFERİMİZ OLDU






Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini belirterek konuşmasına başlayan Kafkasspor Genel Kaptanı Deniz Erdem, “Fakat bu sene tecrübeli isimlerin yanında genç isimleri de kadromuza dâhil ediyoruz. Altyapımıza önem veriyoruz. Yeni sezonda altyapıdan 3-4 tane arkadaşımızı A takımda oynatmayı hedefliyoruz. Allah’ın izni ile bu sene Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız. Bu iç transferde 9’uncu dış transferde 6’ncı transferimiz oldu. Yeni sezonda tüm sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

UZUN YILLAR EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYİ HEDEFLİYORUM

Kafkasspor kulübü altyapısında yetiştiğini belirterek konuşmasına başlayan Selman Bayraktar, “13 yaşımdan bu yana altyapısında yetiştiğim Kafkasspor’da anlaşma sağlayarak A takıma yükseldiğim için çok mutluyum. Henüz genç olmama rağmen tecrübeli ağabeylerimizin yanında kulübe uzun yıllar en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefliyorum. Geçtiğimiz yıl yarım kalan Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda yeni sezonda elimizden geleni yaparak istediğimiz sonuca ulaşmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

 

EN ÖNEMLİ ŞEY TAKIM OLMAKTIR

Hedefleri olan bir kulübe geldiğini ve çok mutlu olduğunu belirten Hakan Yılmaz ise, “İnşallah hedeflerimizi daha ileriye taşıyacağız. En önemli şey takım olmaktır. Takım olmanın vurgusunu burada başaracağımıza inanıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir sene geçiririz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş