“Kazanıp, bekleyeceğiz”

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, göreve geldikleri gün 17 maçın hepsine final gözüyle baktıklarını ifade ederek, “Bu finallerin 3’ü kaldı. Biz önce kendi maçımızı kazanıp ondan sonra diğer iki maçtan haber bekleyeceğiz. Önceliğimiz iyi bir futbol sergileyerek iyi bir skorla sahadan ayrılmak olacak” şeklinde konuştu.

Yayınlama: 25.04.2014
805
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, haftasonu oynanacak olan Gümüşhanespor hazırlıkları esnasında takımın gidişatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

3 FİNALİMİZ KALDI






İnegölspor’a geldikleri gün 17 maçın hepsine final gözüyle bakmış olduklarını belirterek konuşmasına başlayan İsmail Güldüren şöyle konuştu: Bunlar da hep böyle geçti. Final oynayarak geldik. Bu finallerin 3’ü kaldı. Belki de olmazsa olmaz maçlardan biri bakıldığında son 2 hafta kala oynayacağımız maç gibi gözüküyor. Deplasmanda oynayacağımız bir takım. İyi bir takım ile oynayacağız. Biz önce kendi maçımızı kazanıp ondan sonra diğer iki maçtan haber bekleyeceğiz. Önceliğimiz iyi bir futbol sergileyerek iyi bir skorla sahadan ayrılmak olacak.

 

TÜRK FUTBOLUNDA ÜST LİGLERDE OLMALARINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Caner Karakuş’un performansı ile ilgili açıklamalarda bulunan Güdüren açıklamasını şöyle bitirdi: Ben İnegölspor’a 3,5 sene önce başlamıştım.  O zaman da oynamasına vesile olan kişilerden biriydim. Caner benim futbol anlayışıma göre ne zaman sağlam olsaydı o zaman İnegölspor’da oynayacak oyuncuydu. Caner’in performansını 16 yaşındayken de Türkiye’deki belirli kulüpler gördü, şimdi de gördü. Caner’in şuan maç oynamaya ihtiyacı var. Bu Caner için bir gösterge olacak. 2 senenin oynamamışlığı var. Bu sene bunun sıkıntısını atlatıp seneye iyi bir başlangıç ile belki de devre arası Süper Lig takımlarının tekrar gündeminde olacak. Geri kalan 4 haftada göstereceği performansla da orada aranan futbolcu olabilir. Bu oyuncunun kendi kişisel çabası ve isteğidir. Biz Caner’i burada tutmaktan yana değiliz. Sadece Caner değil belirli 3-4 tane daha oyuncumuz var. Biz onlara katkı sağlayıp İnegölspor’da değil Türk futbolunda üst liglerde olmalarını sağlamak istiyoruz. İnşallah arkadaşların da önü açılır. İnegölspor bu şekilde hem para kazanır hem de ismi Türk futboluna transfer yapmış bir kulüp olarak tekrar duyulur.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş