Kolay maç yok

İnegölspor’un Pazar günü oynadığı Anadolu Selçuklu maçı oyun olarak tat vermese de, skor olarak mutlu etti. Mümin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Bordo Beyazlılarda Başkan İlhan Korkmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada bundan sonra kolay maç kalmadığını söyledi.

Yayınlama: 11.03.2014
1.322
A+
A-

İnegölspor’un son dakikalarda gelen golle 1-0 kazandığı Anadolu Selçuklu maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bordo Beyazlı Kulübün Başkanı İlhan Korkmaz, ligde artık kolay maç kalmadığını söyledi.

 

DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ






İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz şunları söyledi: Sahada mücadele eden iki takımın futbolcularını da tebrik ediyorum. Gerçekten bu zor saha şartları sayılabilecek pozisyonda son dakikaya kadar iyi mücadele ettiler. Galibiyetinden dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Centilmence tezahüratlarından dolayı da taraftarlarımızı kutluyorum. Biz bu şekilde istiyoruz. İnşallah böyle devam edelim. Bundan sonra tüm takımlar için ligde kolay maç yok. Ligin sonundaki Çankırıspor Pendik deplasmanından 1 puan alabiliyorsa, herkes herkesten puan alabilir. Bunu gördük. Biz doğru bildiğimiz yolda yolumuza devam edeceğiz. Biz kazandığımız müddetçe rakiplerimiz kaybedecektir. Ben İnegölspor’un 30’uncu yılında hedeflediği 1. Lige çıkacağına canı gönülden inanıyorum. Böyle motive olursak, sahaya böyle bir sinerji yansıtırsak son dakikada da olsa sonucunu alırız.

 

GÜCÜ YETEN MAÇI KAZANIR

İlhan Korkmaz, Hatay maçının sorulması üzerine ise; ”Hatay maçı gücü yetenin kazanacağı bir maç. Oradan da puan alıp geleceği inşallah” diye konuştu.

 

ŞANS GOLÜYLE KAZANDIK

Teknik Direktör İsmail Güldüren ise stat önünde yaptığı açıklamada ikinci yarı takımın başına geldiğinden beri oynadıkları en kötü maç olduğunu vurgulayarak; “Son dakikalarda attığımız şans golü ile galip geldik. Tabi futbolun içerisinde var olan pozisyonla geçtiğimiz hafta inanılmaz derecede iyi oynamış ve kaybetmiştik. Bu hafta da beklide ikinci yarının en kötü maçta kazandık. İnşallah bu bizim dönüm noktamız olur. Bundan sonraki maçlarda galip gelip rakipleri bekleyeceğiz. Her zaman şunu söylüyoruz; biz galip gelelim, diğerleri kaybedecektir. Geçen hafta galip gelmiş olsaydık bu hafta 3’üncü sırada olacaktık. İnşallah haftaya iyi hazırlanıp deplasmandaki Hatay maçına çok iyi konsantre olup puan almak istiyoruz” dedi.

 

RAİF VE ALİŞAN HATAY’DA YOK

 

Raif ve Alişan’ın Hatay maçında cezalı oldukları için oynayamayacaklarını dile getiren Güldüren, “İnegölspor’un başına geldiğimden beri hep şanssızlıklarla uğraşıyoruz. Belki de bizim için var olma maçına gidiyoruz. Takımın en iyi futbolcularından Raif ve Alişan cezalı. Yapacak bir şey yok. Daha geldiğimizde beri 8 haftada 18 kişi sahaya çıkamadık. Bu hafta da 17 kişi çıktık. Haftaya 16 kişi çıkacağız. Biz 11 kişi kaldığımız sürece de İnegölspor’u olması gereken yerlere taşıma istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş