Osmangazide Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Osmangazi Belediyesi’nin çalışanlar arasında dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek maksadıyla düzenlediği ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda kazanan Yazı İşleri-İnsan Kaynakları Müdürlüğü oldu.

Yayınlama: 30.10.2017
1.194
A+
A-

Eylül ayında başlayan ve iki grup şeklinde oynanan turnuvanın finalinde Yazı İşleri-İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Özel Kalem Müdürlüğü’nü penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup eden Yazı İşleri-İnsan Kaynakları Müdürlüğü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada İşletme Müdürlüğü takımında mücadele eden Cüneyt Mutlu, attığı 15 golle turnuvanın gol kralı oldu. Finalin ardından şampiyon olan Yazı İşleri-İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne kupasını Başkan Mustafa Dündar verirken, ikinci olan Özel Kalem Müdürlüğü’ne ise kupasını Başkan Yardımcısı Yunus Şahin verdi.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen turnuvanın final maçı öncesi duygulu anlar yaşandı. Geçen yıl düzenlenen turnuvada gol kralı olan Aykut Alkan, final maçı öncesi tedavi gördüğü hastaneden özel ambulansla maçı izlemek için gelirken, geçen yıl oynadığı takım arkadaşları ‘Geçmiş olsun büyük Yazıcı Aykut Alkan’ yazılı afişle kendisine sürpriz yaptı.

Final maçı sonrası şampiyon takıma kupasını veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür etti. Dündar, “Osmangazi, son derece kurumsal bir yapıya sahip büyük bir belediye. İki binden fazla çalışanımızla 850 bin nüfusa hizmet ediyoruz. Bunu da belediye bünyesindeki müdürlükler aracılığı ile gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımızın bu yoğun ve stresli çalışma ortamından biraz olsun uzaklaşıp rahatlamaları için düzenlediğimiz bu tür faaliyetler çalışmalarımıza olumlu bir katkı sağlıyor” diye konuştu.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.