ÖZDEMİR VE EKİBİ İMZAYI ATTI

İnegölspor, Teknik Direktör Osman Özdemir, Yardımcı Antrenörler Eyüp Taş, Hüseyin Yoğurtçu, Kaleci Antrenörü Okan Gedikale, Kondisyoner ve Analizci Sadettin Türk ve Maç İzleme Sorumlusu Cengiz Alp ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 01.06.2016
842
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, “Yönetim olarak göreve geldiğimiz andan itibaren ekip olarak titiz ve etraflıca çalışmalar içerisindeyiz. Transfer komitemiz gerek teknik menajerimiz gerek ekipteki diğer yönetici arkadaşlarım 8-9 tane hocamızla alakalı etraflıca bir çalışma içerisine girdiler. İşin açıkçası ince eleyip sık dokuduk. Bize faydalı olabilecek, düşüncelerimizi bütün hocalarımızla paylaştık. Kendimize de, İnegöl’ümüze de, İnegölspor’umuza da en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman Özdemir hocamızla birlikteliğe karar verdik ve uzlaştık. İnegöl’e kendisinin faydalı olacağına inanıyoruz. İnegölspor’a, İnegöl’ün büyüklüğüne yakışır bir hoca olduğu düşüncesinde ve kanaatindeyiz ekip olarak. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Hep birlikte inşallah bu sene muvaffak oluruz.”ifadelerini kullandı.

 

Teknik Direktör Osman Özdemir ise şunları söyledi:”Önce ben başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnegölspor’da bize çalışma imkanı verdikleri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Biz bugün atacağımız imza ile bundan sonra İnegölspor’un bir parçası olacağız. Uzun süre futbolun içerisinde olan bir teknik adam olarak, bu ülkede hangi şehrin neye ihtiyacı var, neyin peşinde koştuğunu çok iyi gündemi takip eden insanlarız. Yıllardır da İnegölspor’un biliyoruz ki bir PTT 1.Lİg özlemi olduğu hepimiz için aşikar. Bu hedef için yola çıktı. Bunun için buradayız. Tabiî ki bu hedefin büyük olması bir takım zorlukları da beraberinde getirecektir. Ama ne olursa olsun biz bu şehir içerisinde sizler, bizler, taraftar iyi bir enerji oluşturabilirsek, o hedefi yakalayabiliriz diye düşünüyorum. Ama öncelikli olan önümüzdeki sezonla alakalı ilk yapılacak en önemli şeyin transfer olacağını düşünüyorum. Eğer bu konuda transfer doğruları ne kadar başarı sağlayabilirsek, bu isimlerde ne kadar doğru tespitlerde bulunabilirsek, sezon bizim için o kadar iyi geçer diye düşünüyorum. Teknik adam olarak, nasıl bir İnegölspor seyredecek diye bir soruyla karşılaşırsam şunu söyleyebilirim. Teknik kapasitesi yüksek, fizik gücü önde olan bir takımı sizlere seyrettirmek en büyük arzumuz. Ama bunun için belki klişe bir laf olacak ama bir süreç lazım. Bu süreci söylediklerimi ne kadar kısa sürede oluşturabilip, sahaya yansıtabilirsek, o kadar avantajlı duruma geçebiliriz diye düşünüyorum. Hedefin şampiyonluk olması gerçekten bir takım zorlukları beraberinde getirecektir. Ama ne olursa olsun bu İnegöl şehrinde futbol potansiyeli her zaman olmuştur. Bu zorlukları da hep birlikte yenebiliriz diye düşünüyorum. Hepimize inşallah hayırlı uğurlu olur”






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş