Play-Off bileti için gabilyet şart

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta haftalar geçtikçe şampiyonluk, Play-Off ve düşme potasındaki çekişme de artıyor. Sezon başı hedefini PTT 1. Lig olarak belirleyen İnegölspor, bu hafta koyduğu hedefe bir adım daha yaklaşmak için fırsat kollayacak.

Yayınlama: 15.03.2014
1.096
A+
A-

Bordo Beyazlılar, ligin 26’ncı haftasında 50 puanla lider olan Hatayspor’a konuk olacak. İlk maçta İnegöl’de rakibine 2-1 mağlup olan temsilcimiz hem rövanşı almak, hem de Play-Off potasına girmek için 3 puan arayacak. Hatay’da oynanacak maçın seyircisiz olması da İnegölspor için büyük avantaj olacak.

 

Hafta başından bu yana Hatay maçının hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, ayrıca bu hafta üst sıradaki rakiplerinin de aralarında oynamalarından faydalanıp üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek. İnegölspor Hatay’da Hatayspor’u devirip, rakiplerinden gelecek sonuçları bekleyecek.






 

Yarın saat 13.30’da Hatay Atatürk stadında oynanacak karşılaşmanın hakemleri de belirlendi. Isparta bölgesinden Şeref Taştan’ın düdük çalacağı müsabakada Taştan’ın yardımcılıklarını ise Abdullah Uğur Sarı ve Emin Barlas yapacak. Serdar Bahçivan da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş