“PTT 1. Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız”

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final ikinci maçında deplasmanda Bandırmaspor’u eleyen temsilcimiz İnegölspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan İnegölspor Onursa Başkanı Alinur Aktaş, “İnegölspor’u PTT 1.Lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yayınlama: 21.05.2015
649
A+
A-

Bandırmaspor’u eleyerek finalde 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İnegölspor’da maçsonu Onursal Başkan Alinur Aktaş, İlçe Kaymakamı Ali Akça, Kulüp Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım’dan açıklamalar geldi.

 

HAVAMIZDA GAYET YERİNDE






İnegöl’ü PTT 1. Lig’e çıkartmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Alinur Aktaş, “Gerçekten güzel bir gün yaşadık. Taraftar çok güzel destek verdi. Heyecanlı bir maç oynadık. Çokta cesur bir maç yaşadık. Onlarda atabilirdi, bizde atabilirdik. Bizim için önemli olan finale çıkmaktı. Bir Hatay maçının benzeri burada da yaşandı. İlk maçtaki 1-0’ın avantajını burada da yaşamış olduk. Tebrik ediyorum çocuklar gerçekten bambaşka bir Play-Off oynuyorlar. Çok yürekli top oynuyorlar. Hepsini yürekten kutluyorum. Alanya’da oynanacak olan finale bütün ilçe halkını bekliyorum. İnşallah final maçında biz elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız ve İnegölspor’u PTT 1.Lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü böyle bir fırsatı ilk defa yakalıyoruz. 2006 yılında Play-Off’un ilk maçında maalesef talihsiz bir şekilde penaltılarla kaybetmiştik. Havamızda gayet yerinde. İlçe halkımızdan sadece destek istiyorum. Sporcularımız, hocalarımız çok inanmış durumdalar. Cenab-ı Allah inşallah bize o güzelliği göstersin. Birde ben Play-Off maçları başlamadan 1461 Trabzon ile final oynayacağız ve inşallah 1.Lige çıkacağız demiştim. Allah’a şükürler olsun bugün onu sağlamış olduk. Emeği geçen her kim varsa Allah razı olsun. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

İNEGÖLSPOR’U TEBRİK EDİYORUM

Kaymakam Ali Akça ise şöyle konuştu: “İnegölspor’u tebrik ediyorum. İnşallah final müsabakasını yapacağız. Final müsabakasında da İnegölsporla beraber olma arzusundayız. Bandırmaspor’a ve seyircisine teşekkür etmek istiyorum. Değerli ilçe kaymakamımız bize güzel ev sahipliği yaptı. İnşallah İnegöl’ün önü açık olur. Sizlere de teşekkür ediyorum”

 

İNEGÖL HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Taraftarlara teşekkür eden Kulüp Başkanı Eşref Güç, “Allaha şükür 90 dakikayı 0-0 berabere bitirerek finale kaldık. Bundan sonra daha da kenetlenmemiz lazım. Bir 90 dakikamız var. İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Bizleri çok desteklediler. Topçu kardeşlerimin hepsinin ayaklarına sağlık… Gerçekten özverili oynadılar. Zaten final maçları sabırdır. İnşallah son maçımızda da 90 dakika aynı sabrı gösterip adımızı PTT 1.Lige yazdırırsak çok mutlu olacağız” dedi.

 

2 ÇOK ZOR VE DEĞERLİ TAKIMI ELEDİK

Son olaran açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, ” Bu maçlar stresli oynanır. Bizde bu stresin böyle olacağını biliyorduk. Bunu yönetmemiz gerektiğini de biliyorduk. İyi bir maç çıkarttık. İyi mücadele ettik. İlkyarıdaki rüzgar bizi baya bir zorladı ama ona rağmen sanıyorum pozisyonlar eşit. Bizde pozisyon bulduk, onlarda buldular. 2 tane çok zor ve değerli takımı eledik. Zaten bizim grubumuz çok zorlu bir ligdi. Şimdi önümüzde final var. Bu maçın sevincini yaşayacağız ama yarından itibaren finale hazırlanacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş