RAKİPLERDEN KISA NOTLAR

Liglere verilen aranın ardından İnegölspor’un da bulunduğu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Temsilcimizin bazı rakipleri yeni transferleri ile imzaları atarken, bazı rakipleri ise hocalarını değiştirdi.

Yayınlama: 03.01.2017
817
A+
A-

2.Lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor’un rakipleri arasında yer alan Kastamonu 1966, Karşıyaka’nın tecrübeli oyuncusu İbrahim Kaş ile anlaşma sağladı.

 

Tecrübeli oyuncu İbrahim Kaş, Kastamonuspor ile ön protokol imzaladı ve yeni takımımın Antalya kampına katıldı.






 

Karşıyaka’da sezonun ilk yarısında 2’si ilk 11 olmak üzere 5 maçta forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu skora etki sağlayamadı.

 

Öte yandan 2. Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren Kastamonu ekibi 19 puanla 15. sırada yer alıyor.

 

SARIYER’DEN TRANSFER ATAĞI

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor’un rakipleri arasında yer alan Sarıyer, Oğuz Mataracı’yı sezon sonuna kadar kiraladı.

 

Beyaz Martılar, en son Büyükşehir Erzurumspor’da forma giyen Fenerbahçe altyapısından yetişen Oğuz Mataracı’yı Antalyaspor’dan sezon sonuna kadar kiraladı.

 

22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2 sezondur maçının olmaması dikkat çekti.

 

Öte yandan, İstanbul ekibi Sarıyer 2.Lig Kırmızı Grup’ta 23 puanla 8 sırada yer aldı.

 

KARŞIYAKA UÇAR İLE İMZALADI

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktörlük için Turgut Uçar ile sözleşme imzaladı.

 

Turgut Uçar daha önce 1994-1995 ve 1995-1996 sezonlarında takımımızda futbolculuk yapmış ve kaptanlığımızı üstlenmiş, 2006-2007 ve 2010-2011 sezonlarında ise teknik direktörlük görevini yerine getirmişti.

 

İmza töreninde konuşan 2. Başkanımız Yener Eyüboğlu, “Turgut Uçar Karşıyaka’nın yetiştirmiş olduğu bir futbolcu. Kişiliğini zaten biliyoruz. Birlikte oturduğumuzda aldığımız elektrik, Karşıyaka’yı ve takımı biliyor oluşu onunla bu yola girmemizde büyük etken. Onunla çalışmak büyük keyif verecek.” dedi.

 

Yeni Teknik Direktörümüz Turgut Uçar ise, “Burada olmak gurur verici. Karşıyaka çok büyük bir camia. Hedefimiz üst lige çıkmak, başka bir hedef olamaz. Takım zaten bu hedefin içinde, futbolcularımızla birlikte çalışıp hedefimizi gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

 

AYDINSPOR ÖZDEMİR’E EMANET

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısını 21 puanla 12. sırada tamamlayan Aydınspor 1923’te teknik direktör Göksel Özdemir’le yollar ayrıldı.

 

Başkan Hidayet Türen yaptığı açıklamada, “Takımda kan değişikliği gerekliydi. Yönetim olarak böyle bir karar alındı. Yeni Teknik direktörümüzü yakın zamanda belirleyeceğiz” dedi.

 

Siyah-Beyazlı takımın başına 8. haftada geçen Göksel Özdemir, ligde 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Kupada takımını gruplara taşıyan Özdemir, 3 müsabakada birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi gördü.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş